Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Rybki biorą?

Domyślnie Rybki biorą?

tytuł to jak zwykle chłyt matekindody

Domyślnie

IMHO Szara połówka przydałaby się na chmury. A w obróbce podniósłbym nieco saturacje.

Domyślnie

to z siekierkowskiego widok w stronę góry kalwarii chyba co?

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Niestety zdjęcie bez żadnego przesłania. Nazwijmy to: zdjęcie bez powodu....

Domyślnie

a z siekierkowskiego. powód jest- byłem tam. nawet wymaskowałem niebo trochę bardziej dramatycznie, ale jakoś delikatniejsza wersja bardziej mi podeszła.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bielik Zobacz posta
    ...powód jest- byłem tam..
    Czy to oznacza że mam zrobić zdjęcie z mojego pokoju bo właśnie "tutaj jestem"? Czy mamy zalać to forum tysiącami wątków z tego powodu że właśnie "tutaj jesteśmy"?

Domyślnie

swoją drogą mógłby być to ciekawy koncept. spójrz na fakturę wody, odbicia, ludzi na brzegu, którzy wydają się wielkości mrówek, na delikatne łuki, drugi brzeg mający inną kolorystykę, oraz samą rzekę , wyłaniającą się z lewego dolnego rogu i znikającą za kępą drzew. do tego punkt centralny czyli statek skupiający uwagę. dlatego właśnie będąc w tym miejscu zrobiłem zdjęcie. mógłbym zrobić ciemne, dramatycznie niebo, ale konsekwentnie musiałbym zgasić rzekę, a wtedy 1. straciłoby zdjęcie na naturalności oraz 2.nadało ciężkiego charakteru, który wcale nie pasuje mi do tego kadru.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bielik Zobacz posta
    swoją drogą mógłby być to ciekawy koncept. spójrz na fakturę wody, odbicia, ludzi na brzegu, którzy wydają się wielkości mrówek, na delikatne łuki, drugi brzeg mający inną kolorystykę, oraz samą rzekę , wyłaniającą się z lewego dolnego rogu i znikającą za kępą drzew. do tego punkt centralny czyli statek skupiający uwagę. dlatego właśnie będąc w tym miejscu zrobiłem zdjęcie. mógłbym zrobić ciemne, dramatycznie niebo, ale konsekwentnie musiałbym zgasić rzekę, a wtedy 1. straciłoby zdjęcie na naturalności oraz 2.nadało ciężkiego charakteru, który wcale nie pasuje mi do tego kadru.
    niestety Światło ma rację - widzę ze podpierasz fotkę swoją argumentacją, ale niestety nie przekłada się ona na odbiór tego zdjecia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Niestety zdjęcie bez żadnego przesłania. Nazwijmy to: zdjęcie bez powodu....
    niestety muszę się podpisać, na środku z daleka coś się dzieje (i może nawet można by było cos fajnie pokazać) ale potem w większości tylko mało ciekawa woda i lasy...

Domyślnie

harb oczywiście, że go bronię, dorabianie filozofii do zdjęć to moje ulubione zajęcie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów