S4INT, Kulten - lewa i prawa co widac po rzucanych cieniach była mocno wyciagana (niestety cudów nie ma - matryca ma nadal swoje ograniczenia ) moze kolorki na tych częsciach fotki nie są do końca tak idealne jakbym chciał
Ja nie marudzę, jest dobrze i bardziej kolorowo dzięki temu, ważne, że nie widać szumu po wyciąganiu z cienia.
Hmmm, wydaje mi się, że zdjąłeś nieco czerwonego ale... czy lepiej? Musiałbym widzieć obie wersje obok siebie by zawyrokować ostatecznie swoją opinię . Tak w ciemno ryzyka nie podejmę . Szkoda, że coś Andrzeja ostatnio tu nie widzę bo mógłby wesprzeć i rozsądzić .
Hmmm, wydaje mi się, że zdjąłeś nieco czerwonego ale... czy lepiej? Musiałbym widzieć obie wersje obok siebie by zawyrokować ostatecznie swoją opinię . Tak w ciemno ryzyka nie podejmę . Szkoda, że coś Andrzeja ostatnio tu nie widzę bo mógłby wesprzeć i rozsądzić .
ok. troszeczkę zdjąlem nasycenia po bokach ale cała gamą - dosłownie 4% na Control Poincie, masz oko
na Andrzeja będziemy musieli trochę poczekać - ale o tym musi on sam napisać
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami