Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Staw

Nikon d700 N d90 Nikkor 18-55VR Nikkor 70-300VR sb900 T 28-75/2.8 S150-500hsm.Ogrom zapalu,umiejetnosci mniej
    www.zbokunabok.flog.pl

Domyślnie

Nie wiem czemu bez komentarzy, bo ta fotografia jest naprawdę już bardzo dobra.

Masz bardzo ładne odbicie w wodzie, bardzo dobrą kolorystykę i podoba mi się szczegółowość drzew.

Technicznie moim skromnym zdaniem jest to kawał solidnej pracy.

Pewnie , że zawsze mogłoby być lepiej, ale ta praca prezentuje już solidny poziom i sugeruje solidny progres w dorobku autora

Domyślnie

tak przyjemne zdjecie - no moze ze dwa centymetry niebka bym obciął

Domyślnie

Kadr ładny, kolory ładne, saturacja na drzewach nie ładna, świecące się drzewo po prawej nie ładne.

Domyślnie

Za Kolegami, a także przydałoby się podprostować bo leci lekko w lewo.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Dziekuje za komentarze.Jestem raczkujacy w temacie fotografii.Puszke mam od marca ale spedzam duzo czasu z nia.Mam kolo 13 tys przebiegu.Brakuje mi szkiel.To foto robione kitem 15-55Vr.a sami wiecie nie jest to potegaAle nakjwieksza zmora dla mnie jest obrobka.Tutaj to prawdziwa noga ze mnie.wiec tym bardziej sie ciesze, ze komus sie spodobalo
    Nikon d700 N d90 Nikkor 18-55VR Nikkor 70-300VR sb900 T 28-75/2.8 S150-500hsm.Ogrom zapalu,umiejetnosci mniej
    www.zbokunabok.flog.pl

Domyślnie

Bardzo przyjemna fotografia może ciut za ostro
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotrek_K Zobacz posta
    To foto robione kitem 15-55Vr.
    Takie szkło to rarytas

Domyślnie

Bardzo ładne kolorki Podoba mi się

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Takie szkło to rarytas
    18-55 VR mialo byc.Dodam na swoje usprawiedliwienie, ze przed pisaniem postu przywitalismy z kolega jego syna .ktory wlasnie przyszedl na swiat
    www.zbokunabok.flog.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów