Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Statek pasażerski na Wiśle o zachodzie słońca

Pejzaż to to nie jest ale leżał na półce z nimi także może....?
    To co ja widzę(tylko, że nie szło inaczej złapać), to stateczek lepiej jakby był w prawej części kadru i więcej zachodu z lewej. Ale niestety chciałem urżnąć niepasującą architekturę a statek płynął - niestety. Jak się zrobił pomysł na kadr to statek był dwie długości w prawo. Niestety nie jestem za szybki.
    Miłego dnia.

Domyślnie

Robiłeś to może z górki w Męćmierzu koło Kazimierza ? Bardzo podobny teren i stateczek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    Robiłeś to może z górki w Męćmierzu koło Kazimierza ? Bardzo podobny teren i stateczek
    Warszawa, Trasa W-Z, obecnie zamknięta. Widok z nurtem rzeki w stronę Pragi (kierunek na ZOO).
    Miłego dnia.

Domyślnie

No to przestrzeliłem nieźle ) Co do samego zdjęcia to jest całkiem ok z tym, że tak myślę czy jednak mimo wszystko nie uciąć tej prawej nieco ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    No to przestrzeliłem nieźle ) Co do samego zdjęcia to jest całkiem ok z tym, że tak myślę czy jednak mimo wszystko nie uciąć tej prawej nieco ?
    Skopiuj moje zdjęcie i zaproponuj inny kadr(utnij tak jak myślisz). To bardzo cenne uwagi. Najtrudniej jest domyślić się co to znaczy "utnij trochę".
    Miłego dnia.

Domyślnie

Fajna lewa połowa, druga trochę ciemna ale rozumiem że tak świeciło zachodzące słonce. Ogólnie mi się podoba, przyjemna fota.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Martix Zobacz posta
    Fajna lewa połowa, druga trochę ciemna ale rozumiem że tak świeciło zachodzące słonce. Ogólnie mi się podoba, przyjemna fota.
    Na tym forum ktoś kiedyś pytał "co jest potrzebne aby zrobić dobre zdjęcie?" - padła prosta odpowiedź: dobre światło.
    Miłego dnia.

Uprawnienia umieszczania postów