Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Ekspres polarny...

Tak jakoś się skojarzyło...

1.

F80, N 24-85 G, Fuji Reala

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Wyjdż w plener..!!...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

kulten
    Gość

Domyślnie

Zdjęcie jak z krainy Lovercrafta. Ma swój mistyczny urok.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Wyjdż w plener..!!...
    Miejsce już wybrane- czekam na odpowiednią aurę, a przy okazji przeglądam bieżące skany...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Wyjdż w plener..!!...
    właśnie

to już chyba 3 fota z tej miejscówki... i chyba nawet z tego samego filmu co ty takie archiwum tu robisz

Cytat Zamieszczone przez T_P_ Zobacz posta
    Miejsce już wybrane- czekam na odpowiednią aurę, a przy okazji przeglądam bieżące skany...

T_P_
    odpalaj icm http://new.meteo.pl/ i w plener

cov do foty - "ciapong" lekko ginie w ciemnych partiach zdjęcia i tak nooo... trudno go dostrzec.
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Będę szczery do bólu - nie podoba mi się ta fotografia.

Ponieważ to analog to napiszę, że wyglada jakby Ci się puszka przypadkowo otworzyła i zadymiła kliszę.

Sorry, ale po tym co pokazywałeś ta mi się nie podoba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kronos28 Zobacz posta
    ...to już chyba 3 fota z tej miejscówki... i chyba nawet z tego samego filmu co ty takie archiwum tu robisz ...
    Staram się ograniczać...

Cytat Zamieszczone przez kronos28 Zobacz posta
    ...cov do foty - "ciapong" lekko ginie w ciemnych partiach zdjęcia i tak nooo... trudno go dostrzec.
    Wszystko chciałbyś widzieć... Trochę tajemniczości wprowadzić trzeba, również bacząc na wygląd naszych ekspresów...

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Będę szczery do bólu - nie podoba mi się ta fotografia.

Ponieważ to analog to napiszę, że wygląda jakby Ci się puszka przypadkowo otworzyła i zadymiła kliszę.

Sorry, ale po tym co pokazywałeś ta mi się nie podoba
    Szuwar, przeto, jakby każda fotografia miała się podobać, to mniemam, że w pewnym momencie chęć klikania w moje wątki sprowadziłaby się do minimum...

Zaś efekt "zadymienia" celowy- nawet delikatnie chuchnąłem, by filtry zostały owiane "mgiełką", a następnie szronem...

T_P_

Uprawnienia umieszczania postów