Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25
    Oszczędny w słowach Awatar fiolka
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Ja wylatuję za tydzień Jeśli wrócę, to mogę coś konkretnego napisać . Powodzenia!
    Odnośnie do szczepień: szczepiłam się tylko na żółtaczkę- Engerix 130 zł , 15 maja, 15 czerwca i 15 grudnia. Czyli 0,1,6. Jest to szczepionka skojarzona czyli na żółtaczkę A i B. Dwie dawki przed wyjazdem i jedna po pól roku od pierwszej. Oprócz tego mam Malarone bo to pora monsunowa.
    Ostatnio edytowane przez fiolka ; 12-06-2009 o 19:31
    S5 i rower i jeszcze S10-20, N16-85, Jupik, Heliosy i coś tam, coś tam

Domyślnie

Jedz sam, poznasz sporo backpackersow po drodze. Ja zawsze jezdze sam, moim zdaniem szukac kogos na sile nie ma sensu. Trafi Ci sie jakas upierdliwa maruda i co?
    Indie sa bardzo bezpieczne, wiec sie nie masz o co martwic. Sam robie przygotowania do trasy: Indie- Pakistan- Afganistan- Iran- Irak....Izrael- Palestyna...az po Polske. Lot do Indii badz Tajlandii i ladem przez wymienione kraje. Przygotuj sie i jedz, przygoda czeka.

Domyślnie

jade z dziewczyną - ale z kims jeszcze byłoby zapewne fajniej
    Niezależnie od wszystkiego i tak sie wybieram. Tylko musze tak zakombinowac by przyleciec do Kalkuty, potem w górę przez Dehli, Bombaj, Goa i do bangalore na lotnisko do domu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Indie sa bardzo bezpieczne, wiec sie nie masz o co martwic.
    potwierdzam.jedz samemu zawsze kogos spotkasz po drodze.
    okolice deli ,jak i samo miasto,sa bardzo rozkopane z powodu przygotowan na igrzyska dobrej woli

powodzenia.
    D7000 _____ S10-20 ____ T17-50 ____ N50 ____ T90

Domyślnie

Ja w przyszlym roku dopiero. Ech wtedy pewnie watek odswierze.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów