Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Polne sarny

Nikon d700 N d90 Nikkor 18-55VR Nikkor 70-300VR sb900 T 28-75/2.8 S150-500hsm.Ogrom zapalu,umiejetnosci mniej
    www.zbokunabok.flog.pl

Domyślnie

Gratuluję spotkania z tak pięknymi stworzeniami.1--gałązka w oku sarny
    2.--dobre!
    3.==Bardzo dobre!

Domyślnie

Świetne spotkanie,ale popracuj nad kadrem...przecież nikt nie gonił w domu......
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Świetne spotkanie,ale popracuj nad kadrem...przecież nikt nie gonił w domu......
    moze jakas dokladniejsza podpowiedz.A co do spotkania to chodzilem 4 godziny wokolo tego polachyba czatownia by sie przydala i dluzsze szklo
    Nikon d700 N d90 Nikkor 18-55VR Nikkor 70-300VR sb900 T 28-75/2.8 S150-500hsm.Ogrom zapalu,umiejetnosci mniej
    www.zbokunabok.flog.pl

Domyślnie

Nie twierdzę,że to jakieś zło wielkie,ale lepiej wygląda kadr niecentralny,szczególnie jak zwierz podąża gdzieś....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

jak dla mnie czad, u mnie jest tyle zwierzat ze w ciagu 30 minut spotykam kilka saren, loche z malymi, wiewiorek nie licze

i ani jednej w miare dobrej foty nie zrobilem, sa jakies cwiczenia na refleks?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    jak dla mnie czad, u mnie jest tyle zwierzat ze w ciagu 30 minut spotykam kilka saren, loche z malymi, wiewiorek nie licze

i ani jednej w miare dobrej foty nie zrobilem, sa jakies cwiczenia na refleks?
    A u mnie nie dosc ,ze malo to zobaczcie jeszcze jaka cwana.Sploszona ucieka pod opieke kodeksu karnego (PATRZ ZANCZEK W TLE)
    www.zbokunabok.flog.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Nie twierdzę,że to jakieś zło wielkie,ale lepiej wygląda kadr niecentralny,szczególnie jak zwierz podąża gdzieś....
    ... zwierz żeby gdzieś podążać mógł, zwykle dobrze jak ma przestrzeń przed sobą choć w kadrze...
    Pozdrawiam
    Maja

www.zbokunabok.flog.pl

Uprawnienia umieszczania postów