Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: diuna

Domyślnie

no chłopie znowuz bardzo ładne zdjęcie - nie prostowałeś co moze trochę przeszkadzać lewe sosenki kłaniaja się ku srodkowi zdjęcia, a poniewaz masz sporo miejsca mógłbyś w PS-ie naciagnać lekko lewy górny róg - poza tym duzy plus przedewszystkim za sliczne niebo

Domyślnie

Zdjęcie prima,niebo też,ale do Diuny trochę brakuje,a właściwie za dużo....krzaczorów...I gdzie są czerwie..?...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Mi jednak przeszkadza troche nieostrosc drugiego planu. Poza tym bardzo ladne zdjecie.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Właśnie, mam wrażenie że złapałeś ostrość na niebie, jest ostre jak brzytwa. A pierwszy i drugi plan zrobiły się mydlane.

Poza tym fajny kadr

Domyślnie

Sorry, ale pomyłkowo wkleiłem jeszcze raz to samo

pozdr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gladar Zobacz posta
    Sorry, ale pomyłkowo wkleiłem jeszcze raz to samo

pozdr
    jezeli prostowałeś to koniecznie wyostrz - bo jakiekolwiek operacje zwiazane z prostowaniem zawsze zabierają trochę ostrosci - a wydaje mi sie ze druga fotka była prostowana, choć piszesz ze wkleiłes tę samą

Domyślnie

Zdublowałem pomyłkowo drugi post - stąd to sprostowanie- natomiasti faktycznie po wyprostowaniu nie wyostrzyłem
    zenit b + helios, pentacon six+ kpl szkieł, kilka kompaktów, nikon D90, nikkor 18-200, sigma 10-20

Domyślnie

A mnie rażą niestety obwódki wokół gałęzi największego krzaczora - tam gdzie niebo jest niebieskie.

Kadrowo i tematycznie jest bardzo ładnie.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów