Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Clematis...

Domyślnie Clematis...

Witam,

Proszę o komentarze.

Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Nie byłem do końca przekonany do pierwszej wersji, a oto zdjęcie bez ingerencji

Domyślnie

No kochani żadnego komentarza? czy zdjęcie jest tak kiepskie? poproszę o jakieś porady...

Domyślnie

Zdjęcie jest dosyc ładne, ale przesaturowane, zdejmij troche koloru i powinno byc lepiej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Zdjęcie jest dosyc ładne, ale przesaturowane, zdejmij troche koloru i powinno byc lepiej.
    Dzięki. Mam teraz do dyspozycji laptopa, może stąd różnica w odbiorze, bo u mnie wygląda to dosyć przyzwoicie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Dzięki. Mam teraz do dyspozycji laptopa, może stąd różnica w odbiorze, bo u mnie wygląda to dosyć przyzwoicie
    Ja też mam laptopa i co?...Nic,jest OK...ale dół z 1 ,a góra z 2....
    Strasznie mnie wnerwia tekst...obrabiałem na laptopie i w związku z tym....no co ? ..Laptopa też można ustawić..Mam jeszcze 2 wyświetlacze (CRT)i laptop nie odbiega ...zbytnio,chyba że ktoś jest"aptekarzem"...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Ja też mam laptopa i co?...Nic,jest OK...ale dół z 1 ,a góra z 2....
    Strasznie mnie wnerwia tekst...obrabiałem na laptopie i w związku z tym....no co ? ..Laptopa też można ustawić..Mam jeszcze 2 wyświetlacze (CRT)i laptop nie odbiega ...zbytnio,chyba że ktoś jest"aptekarzem"...
    Napisałem tak, bo ostatnio bardzo się różniły zdjęcia te obrabiane na laptopie a póżniej wyświetlane na moim kompie, a teraz nie mam możliwości bezpośredniego porównania a co do zdjęcia to mogę prosić mojego "GURU" fotografii o swoją wizję tego zdjęcia

Uprawnienia umieszczania postów