Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Lubelska starówka

How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Jedynka chaotyczna ale coś w sobie ma
    D300, + 35/2 + 180/2.8 + 60/2.8 +T12-24

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

A co to, to na 1.? Bylem raz w Lublinie, zwiedzalem stare miasto ale tych fundamentow(?) nie widzialem. Chyba, ze to niedawno odkopali.
    Podoba mi sie. Lubie jak na takich zdjeciach jest minimum ludzi lub nie ma ich wcale. Fajne kadry. Zwlaszcza 1.

Domyślnie

Nr 1, ciekawe, intrygujące,
    te stare (chyba ) fundamenty z niebem nadają charakteru tej fotografii.
    Na nr 2 nie obcinałbym bramy z lewej
    i być może lepszy byłby kolor.
    Nie zawsze takie kadry muszą być w BW, często w kolorku ciekawiej wyglądają,
    sam mam trochę starych kamieniczek i raczej pokażę w kolorze.
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

chaotyczna
    Mylisz się. Już setki fotografów robiło Plac Po Farze i żaden z nich nie wpadł na pomysł, żeby podejść to miejsce od, że tak brzydko powiem dupy strony... Nie ma w tym zdjęciu choć grama chaotyczności, jest oryginalnie, estetycznie i rzekłbym wykonane jak najbardziej prawidłowo. Chaotyczności zero.
    Dwója - ciekawa konwersja, dobra technicznie ale kadr nieciekawy... Znaczy się taki jakiś smutny i bez odpowiedniego wydźwięku

pozdr, P.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    Mylisz się. Już setki fotografów robiło Plac Po Farze i żaden z nich nie wpadł na pomysł, żeby podejść to miejsce od, że tak brzydko powiem dupy strony...
    hm...myśle, że kadry moje i Calme z któregoś tam nocnego pleneru też są z tejże (d..y) strony
    fajna konwersja i oczywiście 1 lepsza

Domyślnie

1 super, tyle ze cos mi sie nie podoba niego na granicy z dachami, zaczyna to troche nienaturalnie wygladac, jakby bylo wklejone.
    2 tez sie podoba.
    D80, N18-135, N50 1.8, Sigma 10-20

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wypass Zobacz posta
    hm...myśle, że kadry moje i Calme z któregoś tam nocnego pleneru też są z tejże (d..y) strony
    Zgadza się Tylko chyba nieco bardziej w prawo od murku kadrowaliśmy. Mi starówka osobiście zawsze się podoba.

Domyślnie

Oooo a ja to miejsce znam chyba.... Tam Cavaliera rozpijaly my

Uprawnienia umieszczania postów