Szukaj
mquispe[FONT="Comic Sans MS"]
raczej foto żart![]()
...ale z ulicy
Fajne![]()
Zawsze uważałem fotografowanie ludzi stojących/idących/siedzących tyłem za brak odwagi spojrzenia fotografowanemu w oczy podczas robienia zdjęcia. Wyczytałem to kiedyś w pouczającej książce o fotografii jeszcze analogowej chyba z 1966 (autora nie pamiętam jak znajdę kiedyś to dopiszę) i staram się tej zasady trzymać. Dlatego uważam zdjęcie za nie udane niestety choć mogło być fajne gdyby zniżyć perspektywę oraz jakby dziecko jechało w naszym kierunku.
To nie portret, a zdjęcie z zaskoczenia.
I zapewniam Cię , że to samo zdjęcie z przodu nie oddaje całego żartu , a o to tu chodziło.
Niemniej dziękuję za uwagi.
Cokolwiek byś nie opublikował mając 13 postów (tylko) na tym forum - to będzie jechanie, że publikacja nieudana. Nabij postów i wtedy będzie bardziej wiarygodny![]()
dwa regały sprzętu
Właśnie dokładnie o tym PISAŁEMmyślisz, że to jest jedyny punkt odniesienia do oceny przez innych? Na tym właśnie forum? To gratuluję pomysłu...
To świadczy tylko o tym, że krótko tu jesteś i nie znasz dobrze realiów tu panujących, a te co posiadasz przyniosłeś z zewnątrz co jest wielkim błędem...
Skoro tak myślisz to po co jesteś na tym forum (nie masz wielu postów, wrzuciłeś dwa razy zdjęcia i jakoś Cię nie zjechali)
Co do zdjęcia autora postu, nie zgadzam się z przedmówcą, że takie zdjęcia muszą być zawsze robione od przodu, nie sądzę aby zabrakło Ci odwagi na zrobienie od przodu zdjęcia temu dziecku. Zdjęcie wraz z opisem sympatyczne, ale nie powala. Konwersja do bw średnia.
Skontaktuj się z nami