Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie ... byle do przodu

mquispe[FONT="Comic Sans MS"]

Domyślnie

...ale z ulicy

Domyślnie

Zawsze uważałem fotografowanie ludzi stojących/idących/siedzących tyłem za brak odwagi spojrzenia fotografowanemu w oczy podczas robienia zdjęcia. Wyczytałem to kiedyś w pouczającej książce o fotografii jeszcze analogowej chyba z 1966 (autora nie pamiętam jak znajdę kiedyś to dopiszę) i staram się tej zasady trzymać. Dlatego uważam zdjęcie za nie udane niestety choć mogło być fajne gdyby zniżyć perspektywę oraz jakby dziecko jechało w naszym kierunku.

Domyślnie

To nie portret, a zdjęcie z zaskoczenia.
    I zapewniam Cię , że to samo zdjęcie z przodu nie oddaje całego żartu , a o to tu chodziło.
    Niemniej dziękuję za uwagi.

Domyślnie

Cokolwiek byś nie opublikował mając 13 postów (tylko) na tym forum - to będzie jechanie, że publikacja nieudana. Nabij postów i wtedy będzie bardziej wiarygodny
    dwa regały sprzętu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoprint Zobacz posta
    Cokolwiek byś nie opublikował mając 13 postów (tylko) na tym forum - to będzie jechanie, że publikacja nieudana. Nabij postów i wtedy będzie bardziej wiarygodny
    I myślisz, że to jest jedyny punkt odniesienia do oceny przez innych? Na tym właśnie forum? To gratuluję pomysłu...
    To świadczy tylko o tym, że krótko tu jesteś i nie znasz dobrze realiów tu panujących, a te co posiadasz przyniosłeś z zewnątrz co jest wielkim błędem...

Domyślnie

myślisz, że to jest jedyny punkt odniesienia do oceny przez innych? Na tym właśnie forum? To gratuluję pomysłu...
    To świadczy tylko o tym, że krótko tu jesteś i nie znasz dobrze realiów tu panujących, a te co posiadasz przyniosłeś z zewnątrz co jest wielkim błędem...

P.S.
    Tylko czekaj jak dowalą Ci, że insygnujesz zdjęcia.
    dwa regały sprzętu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoprint Zobacz posta
    Skoro tak myślisz to po co jesteś na tym forum (nie masz wielu postów, wrzuciłeś dwa razy zdjęcia i jakoś Cię nie zjechali)
    Co do zdjęcia autora postu, nie zgadzam się z przedmówcą, że takie zdjęcia muszą być zawsze robione od przodu, nie sądzę aby zabrakło Ci odwagi na zrobienie od przodu zdjęcia temu dziecku. Zdjęcie wraz z opisem sympatyczne, ale nie powala. Konwersja do bw średnia.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów