Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 46

Domyślnie Bogusia sesja nr 2 :)

Witam wszystkich forowiczów na moim drugim wątku z przepiękną Bogusią którą uwielbiam
    Jak na razie wstawiam 2 zdjęcia, chce zobaczyć jak Wam się spodobają. Czekam na komentarze i opinie.
    W miare obrabiania zdjęć będe dostawiać Wam nowe

1.

2.

Domyślnie

Bardzo fajny kadr na 1, ale ja bym popracował nad obróbka ust, bo wygląda jakby pękła jej warga i miała krew na ustach. Poza tym wydaje mi sie, że odrobinę przeostrzyłaś, choć to detal. Podoba mi się.
    20/1.8 | 105/2.8 | ...

Domyślnie

Nie chiałam ingerować w usta, bo po zmianie faktury na nich wyglądało to dziwnie i nie ładnie. Dziękuje za opinie, zwróciłam na to uwagę.

Domyślnie

ty wiesz....
    pieknie jest na jedynce
    ps" mowilem o ustach :P "
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Tylko tobie przeszkadzało to ze ma rozchylone usta a nie że coś z nimi nie tak.... :P

Domyślnie

Novikaaaa! Uspokój się z tym blurem

Mam wrażenie, że zdjęcia były robione w pośpiechu w przerwie pomiędzy zakupami a obiadem.
    Poprzednie były lepsze.

Na 1. wyszedł jakis zielony zafarb na szyji.
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez superkomornik Zobacz posta
    Novikaaaa! Uspokój się z tym blurem

Mam wrażenie, że zdjęcia były robione w pośpiechu w przerwie pomiędzy zakupami a obiadem.
    Poprzednie były lepsze.
    To tylko takie wrażenie... nie były robione w pośpiechu.
    Poza tym nie ma tu dużo blura..

Domyślnie

pewnie dużo nie - ale to i tak za dużo. I gdyby się mocniej przyjrzeć to lekko niedokładnie
    dawaj kolejne jakieś, bo te mam wrażenie zrobione tak na odwal...
    szczególnie z tym telefonem

Domyślnie

Chyba poprzestane na tych co wstawiłam, nie robie tego dla publiczności tylko dla przyjemności.
    Przykro mi że uważasz że są zrobione na odwal.... nie zgadzam się z tym wcale a wcale....
    Ale masz prawo do własnej opini. A ja mam prawo się z nią nie zgadzać.

Domyślnie

Nareszcie! Szkoda, że tylko 2 Wbrew malkontentom ja nie narzekam, pewnie dlatego, ze nie wiem co to jest blur, więc go nie widzę (używałem efektu motion blur, ale to nie to chyba).
    1 jest na tak, na 2 chyba troszkę niewykorzystane możliwości odbicia, pewnie mało miejsca było

Jeżeli cudza krytyka odbiera Ci przyjemność to masz rację, nie wstawiaj. Ale z drugiej strony wyrazy zachwytu dają power Może warto jeszcze zaryzykować?

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów