Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Kiczowaty widoczek znad Warty

widoczne tu i tam aberracyjne "smarki" to wynik chyba eksperymentalnego wyłączenia funkcji ostrzenia w aparacie.... i potem wyszły przy ostrzeniu podczas wołania .nie wiem dlaczego.

Domyślnie

Kiczowaty nie jest, ale jakby kompozycyjnie nudnawy, a dol bez zycia troche. Swiatelka jakby za malo...
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

uciekło mi właśnie to światło przy ładowaniu, też nie wiem dlaczego., może ktoś wie..no własnie kiczowaty chyba dlatego,że nudnawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Kiczowaty nie jest, ale jakby kompozycyjnie nudnawy, a dol bez zycia troche. Swiatelka jakby za malo...
    Pełna zgoda.

Domyślnie

czy mógłby ktoś doradzić w dwqóch słowach jak przygotować zdjęcie do umieszczenia? tutaj dolna partia miala głębsze czernie i "ustawiała" całe światło, ale "uciekła " po prostu...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pike Zobacz posta
    czy mógłby ktoś doradzić w dwqóch słowach jak przygotować zdjęcie do umieszczenia? tutaj dolna partia miala głębsze czernie i "ustawiała" całe światło, ale "uciekła " po prostu...
    A możesz jakoś jaśniej napisać o co chodzi ? :O

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    A możesz jakoś jaśniej napisać o co chodzi ? :O
    po prostu ten jpeg , przekonwertowany przedtem na max parametrach x nef'a, "wypłowiał"teraz... Ładowałem na na www.iv.pl,Jeśli nikt nie narzeka na jakość ładowania, to chyba znaczy,ze ja coś partolę...

Domyślnie

prawdopodobnie nie skonwertowales do sRGB. Wystaw gdzies samego NEFa
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto
    Reńska Wieś/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

tak jak w tytule

pozdrawiam

Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

nie porywa ;P
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Uprawnienia umieszczania postów