Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 263

Wątek: repoglamour

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Mi się wydaje że większość fot w wydaniu AiK to są "normalne" foty - to co widzimy na ich stronach, blogach to wyselekcjonowane i dopieszczone "perełki". Niszowa jest dla tego bo nie każdego ziutka stać na położenie 5kafli za fotografa.
    Cytat Zamieszczone przez kroolik Zobacz posta
    Kalina moze dala wędke Adamowi, ale przeciez widac, ze ich style sie roznią, nie?- a to bylo a propos Wywara.
    Nie może tylko raczej na pewno bo AT sam to napisał klik. Różnić się różnią, ale musisz mi przyznać że styl podobny. Ja też chętnie bym skorzystał, a może nawet skorzystam z takich warsztatów lecz na dzień dzisiejszy mam za mało czasu niestety
    Ostatnio edytowane przez wywar ; 09-06-2009 o 17:02

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wywar Zobacz posta
    Mi się wydaje że większość fot w wydaniu AiK to są "normalne" foty - to co widzimy na ich stronach, blogach to wyselekcjonowane i dopieszczone "perełki"...
    Oj zdziwiłbyś się kolego, miałem tą przyjemność oglądnąć kilka pełnych reportaży w wykonaniu Adama i powiem ci że całość trzyma się tego stylu. Nie odróżnisz co było do pokazania na forum/blogu a co dla młodych, po prostu całość się ładnie komponuje jeśli chodzi o obróbke.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wywar Zobacz posta
    Mi się wydaje że większość fot w wydaniu AiK to są "normalne" foty - to co widzimy na ich stronach, blogach to wyselekcjonowane i dopieszczone "perełki".

o samych warsztatach nie chciałbym pisać, tak, żeby nie było to odebrane jako forma reklamy - reklamować będziemy się oficjalnie; wszystko jest opisane na naszym warsztatowym forum.

natomiast to, co napisałeś Wywar, jest oczywiście prawdą i nie mydlmy sobie oczu, że czyjekolwiek materiały składają się ze 100 lub 150 genialnych, czy chocby perełkowatych zdjęć. rzecz jest w czymś innym - dla mnie sprawa polega na tym, żeby utrzymać dla całości ( możliwie dobry poziom, fotografować równo, z rytmem. i w tę równą, niekompromitującą i nie nudna całość, wplatać perełki. perełki mówią o tym, gdzie jest Twój fotomounteverest, całości mówią o tym, jakie rzemiosło masz w łapie. choć wiadomo, że te perły cieszą najmocniej.

sam podjąłem karkołomną i być może zbyt odważną decyzję i na nowej odsłonie swojej strony (premiera na godzinach) dam aż siedem całości (kazda po ponad 100 fot, będzie dobry sposób na wywołanie pawia z nudy )- z warunków super i mniej super.

widziałem w życiu 3 całości jeffa ascougha. jedna była tak przeciętna, że łyknąłbym, gdyby była podpisana jako fotolotto, druga była średnia - taka, wydaje mi się w zasięgu. natomiast trzecia była majstersztykiem, po którym nie mogłem spać 2 noce. z zazdrości
    Ostatnio edytowane przez Adam Trzcionka ; 09-06-2009 o 17:51

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Trzcionka Zobacz posta
    ...i na nowej odsłonie swojej strony (premiera na godzinach)...
    Hmmm... trzymam Cię za słowo. Przydało by się to wreszcie skończyć

Uprawnienia umieszczania postów