Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Platforma wiertnicza ENSCO 100,

Witam, do Gdańskiej Stoczni Remontowej, wpłynęła platforma wiertnicza ENSCO 100
    Przedstawiam cztery ujęcia...

1.

2.

3.

4.

Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

Bardzo ladnie pokazane.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Reportaż!? A gdzie tu człowiek jaki...

Domyślnie

malasana, dziekuje za miłe słowo.

leon001, ludzi jest multum na tej platformie
    A tak to po co ci w reportażu człowiek
    Definicja reportażu.
    Pozdrawiam Krzysztof M.

Domyślnie

definicja definicja... ale te fotki sa jednak malo reportazowe imho... pokazuja bardziej platforme (na zasadzie co to jest)... niz to co tam sie dzialo... a w kategorii reportaz zdecydowanie bardziej widzialbym tego drugiego rodzaju fotki niz tego pierwszego - ktore powinny stanowic IMHO fragment calosci, a nie 100%

Domyślnie

To do jakiej kategorii uważacie, że należało przypisać te zdjęcia
    Bo jak czytam to o nich się nie rozpisujecie, a o miejscu umieszczenia.
    Pozdrawiam Krzysztof M.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu1979 Zobacz posta
    definicja definicja... ale te fotki sa jednak malo reportazowe imho... pokazuja bardziej platforme (na zasadzie co to jest)... niz to co tam sie dzialo... a w kategorii reportaz zdecydowanie bardziej widzialbym tego drugiego rodzaju fotki niz tego pierwszego - ktore powinny stanowic IMHO fragment calosci, a nie 100%
    tam nic sie nie działo - samym wydarzeniem jest przypłyniecie do Gdańskiej Stoczni Remontowej ogromnej platormy wiertniczej ( wysokosc dwa bardzo wysokie koscioły) zdajsie z morza pólnocnego
    przez najblizsze trzy miesiące odbywać się będzie remont tej "budowli" i ponownym wydarzeniem będzie wyciaganie jej z kanałow stoczniowych i portowych na pełne morze - a poniewaz to jest monstrum więc operacja zawsze jest wielce delikatna i niebezpieczna
    chciałoby się na nia wejść i zrobić prawdziwy reportaz ale z tego co wiem to nawet znany Gdanski fotograf Kosycarz nie ma takiego pozwolenia

też ją uwieczniłem - fotki w obróbce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    tam nic sie nie działo - samym wydarzeniem jest przypłyniecie do Gdańskiej Stoczni Remontowej ogromnej platormy wiertniczej ( wysokosc dwa bardzo wysokie koscioły) zdajsie z morza pólnocnego
    przez najblizsze trzy miesiące odbywać się będzie remont tej "budowli" i ponownym wydarzeniem będzie wyciaganie jej z kanałow stoczniowych i portowych na pełne morze - a poniewaz to jest monstrum więc operacja zawsze jest wielce delikatna i niebezpieczna
    chciałoby się na nia wejść i zrobić prawdziwy reportaz ale z tego co wiem to nawet znany Gdanski fotograf Kosycarz nie ma takiego pozwolenia

też ją uwieczniłem - fotki w obróbce
    Nie mogę odszukać.
    Wklej linka.
    Pozdrawiam Krzysztof M.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mjr Zobacz posta
    To do jakiej kategorii uważacie, że należało przypisać te zdjęcia
    Kategoria "Inne", no chyba, że chcesz powiedzieć, że ta platforma to jednak forma architektoniczna.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez telly Zobacz posta
    Kategoria "Inne", no chyba, że chcesz powiedzieć, że ta platforma to jednak forma architektoniczna.
    Bez sensu to przepychanie.
    Jak wyżej napisałem, to niech moderatorzy przeniosą, gdzie uważają.

A w dalszym ciągu nikt nie pisze nic merytorycznego o reportażu.
    Pozdrawiam Krzysztof M.

Uprawnienia umieszczania postów