Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: zielono

Domyślnie zielono

spreżynka
    polska cykada- piewik
    znana i lubiana

Domyślnie

tak te sprężynowce nieżle skaczą

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

W całej serii panuje bardzo ładne światełko .Kolory subtelne , delikatne , do tego dochodzi dobrze wyważony kontrast . Czuć "świeżość" .Panujesz nad poprawnym rozłożeniem GO.Z minusów ...popracowałbym nad kadrowaniem i perspektywą .
    1 widziałbym troszkę inaczej .Dałbym lewej stronie kadru więcej luzu , a na prawej oparłbym modela .
    2 za dużo góry , i deczko ciut za duża głębia.
    3 widziałbym to troszkę w innej perspektywie.
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

dzieki Artur. Co polecisz do przeczytania o poprawnym kadrowaniu, tutaj akurat zupelna intuicja, a jedno zdjecie wyparowało widze ale juz dostawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez naja Zobacz posta
    dzieki Artur. Co polecisz do przeczytania o poprawnym kadrowaniu, tutaj akurat zupelna intuicja, a jedno zdjecie wyparowało widze ale juz dostawiam.
    Fotografia studyjna - Michael Freeman .To jedyna pozycja z jaką miałem styczność - polecam.A w kwestii kadrowania polecam oglądać jak najwięcej fotek z interesującej cię dziedziny , jak i czytać komentarze zamieszczone pod nimi .W ten sposób można samemu wyciągnąć dużo wniosków i przełożyć je później do swoich prac .

4 - kolorki piękne , światełko tez , ładna GO . Efekt psuje wrażenie nieostrości na głównym motywie.
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Uprawnienia umieszczania postów