Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38

Wątek: Marlena

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arafat Zobacz posta
    Ludzie widze macie jobla na pukncie sprzętu, co z tego, że d700?
    Z żalem stwierdzam, że na niektórych forach oceniają zdjęcia z perspektywu sprzętu...
    sporo w tym racji. Onanizm sprzętowy niestety jest wszędzie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    sporo w tym racji. Onanizm sprzętowy niestety jest wszędzie
    ale jakieś ziarnko prawdy w tym jest... posiadanie dobrego sprzętu w pewien sposób zobowiązuje do pokazania jak się nim dobrze posługiwać
    trochę złomu w dużym plecaczku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wacki4 Zobacz posta
    ale jakieś ziarnko prawdy w tym jest... posiadanie dobrego sprzętu w pewien sposób zobowiązuje do pokazania jak się nim dobrze posługiwać
    posiadanie dobrego sprzętu absolutnie do niczego nie zobowiązuje, trust me

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Leszczyny/Rybnik/Gliwice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kraftsman Zobacz posta
    posiadanie dobrego sprzętu absolutnie do niczego nie zobowiązuje, trust me
    rozumie, że masz tu na myśli ludzi ktorzy nie maja co robić z pieniędzmi i wydaja kase np na D700 ( bo troche kosztuje fajnie wyglada to pochwale się przed znajomymi że mnie stać mimo że o fotografi wiem tyle co nic ) dlatego napisałes "trust me" . Ja znalazłem tylko takie wytłumaczenie posiadania niezobowiązującego sprzętu
    D80 + N 24-85 + N 50 1,8 + coś jeszcze by sie znalazło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebek84 Zobacz posta
    rozumie, że masz tu na myśli ludzi ktorzy nie maja co robić z pieniędzmi i wydaja kase np na D700 ( bo troche kosztuje fajnie wyglada to pochwale się przed znajomymi że mnie stać mimo że o fotografi wiem tyle co nic ) dlatego napisałes "trust me" . Ja znalazłem tylko takie wytłumaczenie posiadania niezobowiązującego sprzętu
    He, he, dobre. Chciałbym znaleźć jakiekolwiek wytłumaczenie posiadania "zobowiązującego sprzętu". Jeśli ktoś czuje się do czegokolwiek zobowiązany tylko dlatego, że kupił sobie aparat fotograficzny, to znaczy, że nie jest z nim najlepiej. Stał się więźniem zabawki, którą sobie kupił. Pozostaje współczuć.

EOT.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kraftsman Zobacz posta
    He, he, dobre. Chciałbym znaleźć jakiekolwiek wytłumaczenie posiadania "zobowiązującego sprzętu". Jeśli ktoś czuje się do czegokolwiek zobowiązany tylko dlatego, że kupił sobie aparat fotograficzny, to znaczy, że nie jest z nim najlepiej. Stał się więźniem zabawki, którą sobie kupił. Pozostaje współczuć.

EOT.
    tu się nie zgodzę akurat w tym przypadku bo nie jest to człowiek który z marszu kupił d700 ale ewoluował w jakiś sposób sprzętowo i jest świadom zabawek które posiada
    co więcej przecież ma zdecydowanie lepsze zdjęcia jak np to zrobione zdecydowanie niższym technicznie sprzętem czy też to

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek.gold Zobacz posta
    tu się nie zgodzę akurat w tym przypadku bo nie jest to człowiek który z marszu kupił d700 ale ewoluował w jakiś sposób sprzętowo i jest świadom zabawek które posiada
    co więcej przecież ma zdecydowanie lepsze zdjęcia jak np to zrobione zdecydowanie niższym technicznie sprzętem czy też to
    OK, nie pisałem w tym miejscu o autorze ani o jego zdjęciach (o tym napisałem wcześniej).

Domyślnie

Panowie, jakie ma znaczenie że używam takiego a nie innego sprzetu Aparat kupuje się na lata Może stać mnie na d700, ale jem mortadelę i noszę ciuchy marki Adidos
    Zresztą w zdjęciach studyjnych nie ma większego znaczenia czy to aparat aps-c czy ff (to tak w nawiązaniu do testu Jacka_Z).
    Dzięki za opinie.
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

Ale minka, w aspekty techniczne się nie wdaję, ale miny (modelki) nie rozumiem.
    "Od życia bez łez, do łez nad życiem swoim"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez superkomornik Zobacz posta
    Panowie, jakie ma znaczenie że używam takiego a nie innego sprzetu Aparat kupuje się na lata Może stać mnie na d700, ale jem mortadelę i noszę ciuchy marki Adidos
    Zresztą w zdjęciach studyjnych nie ma większego znaczenia czy to aparat aps-c czy ff (to tak w nawiązaniu do testu Jacka_Z).
    Dzięki za opinie.
    No właśnie mniej więcej tę tezę próbowałem promować

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów