Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Domyślnie

Kurcze, dobre to jest i to pod każdym względem.

Domyślnie

póki co jestem w takim wieku że i mnie by się podobał taki widoczek przez okno posiadać - szczególnie w nocy lub np w czasie burzy, a na starość...no cóż, pewno jakaś wiejska chata

Domyślnie

ogólnie jest super, wręcz tak niewarszawsko - bez symbolu czyli Pałacu K.
    choć jak by się czepić to mnie prywatnie drażni ten kawałek dachu i komin na środku - dół... acz może się czepiam, amator i świeżak jestem: )

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polsar74 Zobacz posta
    póki co jestem w takim wieku że i mnie by się podobał taki widoczek przez okno posiadać - szczególnie w nocy lub np w czasie burzy, a na starość...no cóż, pewno jakaś wiejska chata
    Cóż, wyprowadziłem się z tych gomółkowskich mrówkowców na peryferie. Znaczy się stary już jestem?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AScally Zobacz posta
    Cóż, wyprowadziłem się z tych gomułkowskich mrówkowców na peryferie. Znaczy się stary już jestem?
    Tam od razu stary
    Dojrzały raczej - na tyle że Cię było stać
    Ja zaś - pisałem o sobie.

Lepiej napisz coś o fotce - zapraszam...

Domyślnie

O fotce niewiele mogę napisać, bo mi monitor zazielenia, a nie mam jak do kalibracji pojechać. Jeżeli chodzi o sam kadr to jest jak najbardziej w porządku. Wymyśliłeś naprawdę ciekawe ujęcie badziewnego tematu. I to jest na duży +, jeżeli właśnie o to chodziło (tzn obrazek ładniejszy niż rzeczywistość)
    "Dojrzały" - to mi się podoba

Talking

"Dojrzały" - to mi się podoba
    Hmmm...a co ? nie wstrzeliłem się ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polsar74 Zobacz posta
    Hmmm...a co ? nie wstrzeliłem się ?
    Wstrzeliłeś Pomyślałem, że w niku masz rok urodzenia i to jakoś tak fajnie zabrzmiało.

Domyślnie

Wstrzeliłeś Pomyślałem, że w niku masz rok urodzenia i to jakoś tak fajnie zabrzmiało.

kulten
    Gość

Domyślnie

Powiedziałbym, że za dużo nieco prawej strony oraz przydałoby się trochę powyciągać z cieni pośród drzew oraz przygasić przepał na samej górze kadru. Poza tym przyjemna miejsca pocztówka. A i leci lekko w prawo . Na plus kolorystyka.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów