Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: Kuter.....

Domyślnie

Brawa za te wode. jest swietna. Obydwie baaardzo mi sie podobaja, po namysle wybieram pion.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Dla mnie pion Miłe oku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarS Zobacz posta
    dla mnie z kolei 1 debeściak

mz w tym przypadku wyraziste chmury na niebie by tylko popsuły fote za bardzo odwracając uwagę, co innego jak na niebie były by takie delikatne "mazy" ale i tak jest superaście
    tak dokładnie o takim niebie myśłałem - błękit gdzieniegdzie przetykany jasnym woalem

to
    Gość

Domyślnie

Świetne kadry!
    Pięknie ten 12-24 rysuje. Szkoda że nie można na niego żadnego filtra nałożyć. Wg mnie szeroki kąt (jak najbardziej landszaftowe szkło) bez możliwości założenia filtra nie powinien takiej kasiory kosztować
    Przepraszam za OT Foty przednie!

Domyślnie

Nareszcie pięknie sfotografowana woda...Już myślałem,że danie morskie,to koniecznie zupa mleczna za którą nie przepadam,..można jednak inaczej i jakże smacznie,..Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _tomek_ Zobacz posta
    Świetne kadry!
    Pięknie ten 12-24 rysuje. Szkoda że nie można na niego żadnego filtra nałożyć. Wg mnie szeroki kąt (jak najbardziej landszaftowe szkło) bez możliwości założenia filtra nie powinien takiej kasiory kosztować
    Przepraszam za OT Foty przednie!
    14-24mm, _tomku_ (ja tez sie nieraz mylę) - uzywam go juz przeszło rok i powiem Ci ze nie odczuwam potrzeby posiadania choćby polara - moze gdybym bawił się w długie czasy

to
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    14-24mm, _tomku_ (ja tez sie nieraz mylę) - uzywam go juz przeszło rok i powiem Ci ze nie odczuwam potrzeby posiadania choćby polara - moze gdybym bawił się w długie czasy
    a tak, tak, 14-24. Walnąłem się w liczbach, ale właśnie o tym myślę

Skoro nie potrzebujesz filtrów, to szkło jest idealne. Swego czasu, kiedy miałem tylko polara, też niezbyt często go zakładałem. Ale po spróbowaniu filtrów prostokątnych świat się zmienia

No i szkoda, że nawet głupiej UVki założyć nie można, żeby ochronić przed ewentualnymi zadrapaniami... Pewnie obchodziłbym się z tym szkłem jak z jajkiem :P

Domyślnie

ale N 12-24 zły nie jest
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    ale N 12-24 zły nie jest
    no tak, jasne ze to tez dobre szkło - widziałem go nawet u Ciebie

Domyślnie

I mimo, że polara można nakręcić to używam go coraz rzadziej
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria