Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Teraz Marta:)

Domyślnie Teraz Marta:)

Z poprzedniego pleneru - tym razem zdjęcia Marty

1.

2.

3. Wiem - tu trochę nieostro...

4.

Jak zwykle proszę o opinie i wytykanie błędów
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Myślę, że Marta jest zbyt pogodną osobą (tak wnioskuje) ażeby ją pokazywać w B&W. 1 i 2 wypadły bardzo fajnie, naturalne, bez zbędnego kombinowania. 3 i 4 tez nie mogę powiedzieć, że są złe... ale ten ponury odcień nie pasuje do tej modelki. Według mnie offfkozz..
    D90 + N18-105VR + SDV - 10 | Canon 50D + C17-85 + Sherpa 250R
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wodzisław Śląski

Domyślnie

Moja subiektywna opinia:

1/Zdjęcie się podoba, nic nie odwraca uwagi, pozwoliło mi nawet na chwilę się nad nim zatrzymać. Światło przyjemne, a modelka wyszła przyjemnie.

2/Bardzo naturalnie, nie tylko z powodu otoczenia. Rozprasza moją uwagę tylko trawka na pierwszym planie(taka żółta rozmyta), ale to mały problem.

Widzę ostre światełko spomiędzy liści padło na rękę, ale to w niczym mnie nie przeszkadza

3/Jak sam zauważyłeś troszkę nieostre. Nie wiem czy roślina na pierwszym planie była planowana, mnie osobiście przeszkadza, Tak trochę brak mi kontrastu w tej konwersji.

4/ Tu BW bardziej mi się podoba. Modelka wyszła bardzo przyjemnie. Jako amator nie mam nic więcej do zarzucenia niech Ci lepsi ewentualnie coś znajdą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adasb82 Zobacz posta
    Myślę, że Marta jest zbyt pogodną osobą (tak wnioskuje) ażeby ją pokazywać w B&W. 1 i 2 wypadły bardzo fajnie, naturalne, bez zbędnego kombinowania. 3 i 4 tez nie mogę powiedzieć, że są złe... ale ten ponury odcień nie pasuje do tej modelki. Według mnie offfkozz..
    A ja tam jestem zboczony na punkcie BW - inni crossują, ja usuwam kolor

Cytat Zamieszczone przez zurek17 Zobacz posta

3/Jak sam zauważyłeś troszkę nieostre. Nie wiem czy roślina na pierwszym planie była planowana, mnie osobiście przeszkadza, Tak trochę brak mi kontrastu w tej konwersji.
    Roślinka była planowana.

Dziękuję bardzo za opinie
    NEX 5N i M42

Domyślnie

modelka jest suuuuuuuuper, ma tak urocze piegi, że się wgapiam w nią i wgapiam :P
    fotka 3 - bez badylka byłoby lepiej, a najlepsza mz 4 - piękne światełko, świetna konwersja i w ogóle naj
    pozdrowienia dla modelki!!!

Domyślnie

Kurde ... aptekarzowej poznać nie mogłem na dwóch pierwszych Czwóreczka wyszła najlepiej, na dwójce świetnie aczkolwiek wolałbym żeby pochyliła się w stronę obiektywu. Ogólnie bardzo przyjemne, naturalne zdjęcia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skoras Zobacz posta
    Kurde ... aptekarzowej poznać nie mogłem na dwóch pierwszych Czwóreczka wyszła najlepiej, na dwójce świetnie aczkolwiek wolałbym żeby pochyliła się w stronę obiektywu. Ogólnie bardzo przyjemne, naturalne zdjęcia
    Marta się oburzyła za tą "aptekarzową" - mówi, że jest farmaceutką A nie poznałeś, bo nie była w fartuchu, he he he
    Co do dwójki - powtórzymy, spokojnie...
    Dzięki za opinie
    NEX 5N i M42

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez missbizarre Zobacz posta
    modelka jest suuuuuuuuper, ma tak urocze piegi, że się wgapiam w nią i wgapiam :P
    fotka 3 - bez badylka byłoby lepiej, a najlepsza mz 4 - piękne światełko, świetna konwersja i w ogóle naj
    pozdrowienia dla modelki!!!
    Dziękuję, przekażę. Na pewno się ucieszy Ale się wszyscy czepili tego badylka - aż tak przeszkadza?
    Dzięki za opinie.
    NEX 5N i M42

Domyślnie

Buziaczki dla Marty :* :*

Domyślnie

Dzięki, przekażę osobiście
    NEX 5N i M42

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów