Szukaj
Myślę, że Marta jest zbyt pogodną osobą (tak wnioskuje) ażeby ją pokazywać w B&W. 1 i 2 wypadły bardzo fajnie, naturalne, bez zbędnego kombinowania. 3 i 4 tez nie mogę powiedzieć, że są złe... ale ten ponury odcień nie pasuje do tej modelki. Według mnie offfkozz..
D90 + N18-105VR + SDV - 10 | Canon 50D + C17-85 + Sherpa 250R
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Moja subiektywna opinia:
1/Zdjęcie się podoba, nic nie odwraca uwagi, pozwoliło mi nawet na chwilę się nad nim zatrzymać. Światło przyjemne, a modelka wyszła przyjemnie.
2/Bardzo naturalnie, nie tylko z powodu otoczenia. Rozprasza moją uwagę tylko trawka na pierwszym planie(taka żółta rozmyta), ale to mały problem.
Widzę ostre światełko spomiędzy liści padło na rękę, ale to w niczym mnie nie przeszkadza
3/Jak sam zauważyłeś troszkę nieostre. Nie wiem czy roślina na pierwszym planie była planowana, mnie osobiście przeszkadza, Tak trochę brak mi kontrastu w tej konwersji.
4/ Tu BW bardziej mi się podoba. Modelka wyszła bardzo przyjemnie. Jako amator nie mam nic więcej do zarzucenia niech Ci lepsi ewentualnie coś znajdą![]()
modelka jest suuuuuuuuper, ma tak urocze piegi, że się wgapiam w nią i wgapiam :P![]()
fotka 3 - bez badylka byłoby lepiej, a najlepsza mz 4 - piękne światełko, świetna konwersja i w ogóle naj
pozdrowienia dla modelki!!!![]()
Kurde ... aptekarzowej poznać nie mogłem na dwóch pierwszychCzwóreczka wyszła najlepiej, na dwójce świetnie aczkolwiek wolałbym żeby pochyliła się w stronę obiektywu. Ogólnie bardzo przyjemne, naturalne zdjęcia
![]()
Buziaczki dla Marty :* :*
Dzięki, przekażę osobiście![]()
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Skontaktuj się z nami