Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Smile again

Exclamation Smile again

Teraz umieszczam już w prawidłowej kategorii... Czy mogę prosić o zdanie ? tzn. co sądzicie na temat tych zdjęć ??
    Pozdrawiam

Domyślnie

1-ka nieostra.
    2-ka - super moment, chociaż fotka trochę ciemnawa.
    Ja bym 1-kę schował do szuflady i skupił się na dwójce. Trochę ją rozjaśnił i zmniejszył saturację żółtego i pomarańczowego koloru.

Domyślnie

Przy dwojce niech sie jedynka schowa. Piekne oczeta ma modelka

Domyślnie

czyli może być 2 do portfolio ??

Domyślnie

camilia co cie meczy tak to pf. skup sie na robieniu zdjec i doskonaleniu czym wiecej czasu bedziesz poswiacala na zdjecia a nie na zajmowanie sie pf tym szybciej zaczniesz robic dobre foty i wtedy bedziesz mogla sie spokojnie wziac za portfolio.

Domyślnie

Do portfolio nie za bardzo... za ciemna prawa strona i za ciasny kadr. Do albumu ok.
    Nikon D80 + Nikkor 50 mm/1,8 + marzenia o kolejnych szkiełkach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vespalock Zobacz posta
    Do portfolio nie za bardzo... za ciemna prawa strona i za ciasny kadr. Do albumu ok.
    Dzieki O takie komentarze właśnie mi chodziło . Fachowe i dające do myślenia na przyszłość.
    Pozdrawiam

Domyślnie

camilia nie obraź się, ale ja takie zdjęcia kasuje w aparacie

Domyślnie

czemu ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez camilia Zobacz posta
    czemu ?
    nie podoba mi się mina dziecka, sam mam 2 letniego syna i wiem że dzieci robią dużo ciekawsze miny niż te które pokazałaś. Szczególnie 2 zdjęcie wygląda jakby dziecko miało jakąś wadę wargi.
    Oba zdjęcia maja do poprawki balans bieli i są za ciemne a pierwsze dodatkowo jest nieostre.
    jeżeli już miałbym je zostawić to ew. w takiej wersji, po 2 minutowej korekcji w PS:

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów