Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Tatry

Domyślnie

Wielkie dzięki za liczne komentarze i wskazówki. Jeśli chodzi o jasność to chyba wina tego że zdjęcia obrabiałem na laptopie, a ten trochę oszukuje zarówno kolory jak i jasność.

Domyślnie

Och,gdy bym tak miał bliżej ale cóż mamy XXI w. a pociąg tylko 15 i pól godziny jedzie,ogólnie to Polska właśnie!!!
    A fotki bardzo ładne,a te z krokusami przepiękne!!!!!
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaqer Zobacz posta
    Wielkie dzięki za liczne komentarze i wskazówki. Jeśli chodzi o jasność to chyba wina tego że zdjęcia obrabiałem na laptopie, a ten trochę oszukuje zarówno kolory jak i jasność.
    No i pora dnia do focenia trudnawa sądzę ...
    NIKON

Domyślnie

Mirek, ja Cie tu pochwale Jak dla mnie gites Widzę, że przy Tobie to nie mam co się wychylać ze zdjęciami ze wspólnych wypadów w plener;pp
    Nie zawsze mów, co wiesz; ale zawsze wiedz, co mówisz!
    MAŁOPOLSKA GRUPA FOTOGRAFICZNA - zatrzymać czas

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Quatermain Zobacz posta
    Mirek, ja Cie tu pochwale Jak dla mnie gites Widzę, że przy Tobie to nie mam co się wychylać ze zdjęciami ze wspólnych wypadów w plener;pp
    Nie chrzań Tomasz! Ja z takich reportaży to raczkuje...
    Ba! W ogóle się ucze! Nie tylko z reportaży.

Jeśli chodzi o tej tarzańskie pejzaże to faktycznie zdjęcia robione w godzinach południowych. Myśle że w wakacje wybiore się (może z małopolską grupą nikon polska) na kilkudniowy plener z noclegami w schroniskach - wtedy będzie możliwość fotografowania gór o wschodzie słońca czy przy pięknym późnopopołudniowym świetle.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów