Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie PS Elements 7 na polski

witam,
    dostałem w prezencie Photoshop Elements 7 tyle, że po angielsku.
    Czy można go jakoś zmusić, żeby gadał po polsku?

Domyślnie

Legalnie z tego co wiem to nie. Licencja dotyczy również języka. Niestety nie można go sobie dowolnie wymieniać Tzn z technologicznego punktu widzenia pewnie można ale jest to niezgodne z umową.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micher Zobacz posta
    Legalnie z tego co wiem to nie. Licencja dotyczy również języka. Niestety nie można go sobie dowolnie wymieniać Tzn z technologicznego punktu widzenia pewnie można ale jest to niezgodne z umową.
    trudno, będę z nim gadał po angielsku. Na szczęście nie jest to dla mnie zupełnie obcy język

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    witam,
    dostałem w prezencie Photoshop Elements 7 tyle, że po angielsku.
    Czy można go jakoś zmusić, żeby gadał po polsku?
    Napisz do Adobe, znajomemu udało się wymienić licencję na inny język, ale nie pamiętam jakiego programu to dotyczyło.
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tr0n Zobacz posta
    Napisz do Adobe, znajomemu udało się wymienić licencję na inny język, ale nie pamiętam jakiego programu to dotyczyło.
    cenna informacja, zaraz napiszę

Oszczędny w słowach Awatar avallardi
    Miasto
    bardzo duże miasto w centralnej Polsce

Domyślnie

Dogadasz się z nim po angielsku. Ja się angola nigdy nie uczyłem a dogaduję się bezproblemowo z moim Elements 2.0. Mam też wersję Elements 6.0 po polsku, ale jakoś mi ten nasz język ojczysty specjalnie nie pomaga - jest, bo jest.

Domyślnie

A ja mam po angielsku i szczerze mowiac jakbym mial sie uczyc po polsku to troche by to teraz zajelo. Czasem te spolszczenia przyprawiaja o bol glowy.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Moja rada - niczego nie zmieniaj. Sam jak kupowalem to szukalem wersji angielskiej - niestety nigdzie nie bylo.
    A czemu angielska - przede wszystkim nazewnictwo jest duzo bardziej intuicyjne, jesli zetknales sie w
    przeszlosci z PS to pewnie z EN, ponadto duza czesc tutkow, podrecznikow dotyczy wersji angielskiej.

Domyślnie

Ja od niedzieli męczę się z polskojęzyczną wersją Elementsa 7 i coraz częściej myślę o zamianie jej na anglojęzyczną. Z tego co wygooglałem to w "dorosłym" PSie można zrobić mały myk i podmienić jeden plik ( link), może w Elementsie też taki manewr się uda. Jeśli znajdę opisane pliki to dam znać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fr@ntz Zobacz posta
    Ja od niedzieli męczę się z polskojęzyczną wersją Elementsa 7 i coraz częściej myślę o zamianie jej na anglojęzyczną.
    Też tak mam . Oficjalna odpowiedź z Adobe na pytanie czy mogę nr seryjny z wersji PL zastosować do aktywacji wersji EN brzmiała w ten sposób, że serial jest powiązany z wersją językową. A nieoficjalnie - dodali że warto spróbować. Ale jako że od kilku dni przerzuciłem większość edycji do CNX2, nie będę już zmieniał wersji językowej.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów