witam,
dostałem w prezencie Photoshop Elements 7 tyle, że po angielsku.
Czy można go jakoś zmusić, żeby gadał po polsku?
Szukaj
witam,
dostałem w prezencie Photoshop Elements 7 tyle, że po angielsku.
Czy można go jakoś zmusić, żeby gadał po polsku?
Legalnie z tego co wiem to nie. Licencja dotyczy również języka. Niestety nie można go sobie dowolnie wymieniaćTzn z technologicznego punktu widzenia pewnie można ale jest to niezgodne z umową.
Dogadasz się z nim po angielsku. Ja się angola nigdy nie uczyłem a dogaduję się bezproblemowo z moim Elements 2.0. Mam też wersję Elements 6.0 po polsku, ale jakoś mi ten nasz język ojczysty specjalnie nie pomaga - jest, bo jest.
A ja mam po angielsku i szczerze mowiac jakbym mial sie uczyc po polsku to troche by to teraz zajelo. Czasem te spolszczenia przyprawiaja o bol glowy.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Moja rada - niczego nie zmieniaj. Sam jak kupowalem to szukalem wersji angielskiej - niestety nigdzie nie bylo.
A czemu angielska - przede wszystkim nazewnictwo jest duzo bardziej intuicyjne, jesli zetknales sie w
przeszlosci z PS to pewnie z EN, ponadto duza czesc tutkow, podrecznikow dotyczy wersji angielskiej.
Ja od niedzieli męczę się z polskojęzyczną wersją Elementsa 7 i coraz częściej myślę o zamianie jej na anglojęzyczną. Z tego co wygooglałem to w "dorosłym" PSie można zrobić mały myk i podmienić jeden plik ( link), może w Elementsie też taki manewr się uda. Jeśli znajdę opisane pliki to dam znać.
Też tak mam. Oficjalna odpowiedź z Adobe na pytanie czy mogę nr seryjny z wersji PL zastosować do aktywacji wersji EN brzmiała w ten sposób, że serial jest powiązany z wersją językową. A nieoficjalnie - dodali że warto spróbować. Ale jako że od kilku dni przerzuciłem większość edycji do CNX2, nie będę już zmieniał wersji językowej.
Skontaktuj się z nami