Szukaj
Taki tam byle jaki amator fotografii ?
Stowarzyszenie dla pacjentów z chorobami kardiologicznymi - Serce na Banacha
nie obraz sie ale to naprawdę pstryczki, próbowałes grac GO ale to próby niestety bez rezultatu - jedynie na jedynce w miare ale pozostałe fotografie - popatrz sam
na dwojce punkt ostrosci niewłasciwie wybrany
na trojce i czwórce krzywo w tle - motyw nieciekawy - niestety sa to fotki ewidentnie do kosza
pozdrawiam![]()
Niestety za harbemChciałem to samo napisać, ale nie wiedziałem jak to delikatnie ująć.
Taka zabawa GO ma sens jeśli rzeczywiście dzięki umiejętnie dobranej głębi ostrości uda się wyodrębnić jakiś interesujący, konkretny motyw. Tutaj niestety nic z tego nie wyszło. O ile jeszcze na 1 zostały wyodrębnione jakieś konkretne kwiaty (choć też mało przekonująco) to jednak na reszcie zdjęć jest kompletny chaos. Poza tym - nawet jeśli chcesz zwrócić uwagę na pierwszy plan, to nie zapominaj, że tło też jest widoczne i tak samo bierze udział w ogólnej kompozycji - tutaj masz krzywe, cięte w przypadkowych miejscach budynki co w żaden sposób nie działa na korzyść. Przychylam się więc do zdania, że to jednak do kosza. Mam nadzieję, że argumentacja jest sensowna i wystarczająca![]()
Franz,a Ty czołgałeś się do tej pracy...?
Imprezki to raczej przed wolnym......![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Kumpel miał imieniny wczoraj i może dlatego ta GO taka sobie![]()
człowiek się stara a tu nie doceniają tego
;p
No ale fakt - dzięki Wam przyjrzałem się inaczej tym fotkom i zauważyłem swoje niedociągnięcia.![]()
A tego to nie rozumiem ;/
Skontaktuj się z nami