Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 43

Wątek: D80 / d90

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mastere Zobacz posta
    Skąd ta kpina? Wyjaśniłem dlaczego sa różnice w kadrach. Brak statywu i jeden obiektyw na dwa body. Może pan szybciej zrobił by przekładkę, ja potrzebowałem czasu. Przykro mi, przepraszam. Mimo to niektórzy potrafili wskazac moje błędy i naprowadzić na właściwa scieżke. Pan wykazał sie tylko kpiną. Mimo to dziekuje za poświęcony czas.

Eeeee tam !

Przewrażliwiony jesteś !

Ja nie oceniałem zdjęcia, tylko odpowiedziałem koledze Skibkowi.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mpwt Zobacz posta
    Przeczytaj co napisałem. Wyraźnie napisałem gdzie popełniłeś błędy i dlaczego ten test jest do niczego. Sam zresztą powyżej napisałeś dlaczego test do bani.

Poza tym na forum raczej jesteśmy na Ty nie na Pan. Po trzecie dlaczego kpina? Eeee, trochę luzu, humoru, dowcipu.
    Ależ nie do Ciebie to było ( o kpinie).
    Tobie właśnie podziekowałem za pomoc. Napisałeś swoje zdanie ale tez dałeś wskazówki.

Nie zacytowałem i pewnie stąd nieporozumienie.

pozdrowienia

Domyślnie

Mastere widzę, że ci D80 przeszkadza więc odkupię go od Ciebie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boobass84 Zobacz posta
    Mastere widzę, że ci D80 przeszkadza więc odkupię go od Ciebie...

Jest wystawiony na giełdzie ale chyba zostanie w domu jako nr 2.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mastere Zobacz posta
    [...]Od pewnego czasu mam D80, od krótszego mam równiez D90. Zrobiłem nimi dwa kadry.[...]
    Pozdrawiam
    To ja na początek polecam więcej focić!
    Pozdrawiam,
    Paweł
    D80 + N18-70 + N70-300 VR + N50/1.8

Domyślnie

A to jest przyklad typowy dla kogos kto ma apart nie po to, zeby pstrykac zdjecia, tylko zeby - tutaj przepraszam za zwrot - onanizowac sie parametrami technicznymi, badac BF i FF, zastanawiac sie gdzie i jak czyscic matryce itp.

Sorry, za brutalny post, ale juz nie moglem wytrzymac.

Domyślnie

nie przesadzaj

poprawnie przeprowadzony test byłby cenną informacją dla osób które wahają się nad wyborem aparatu...

takie porównania dają często zaskakujące wyniki ...

problem że test przeprowadzony "od czapy"

skoro tak " brzydzisz się " się sprzętem , to dlaczego nie fotografujesz pudełkiem do butów - też można uzyskać wspaniałe zdjęcia
    D80 /D40X /SB600/SB400
    S HSM 10-20/To A-TX Pro 28-70/N 70-300 VR/N 180 2.8 /Ta 90 MACRO/ N 50 1.8 / S 30 HSM/

pstryki

Domyślnie

dubel...
    D80 /D40X /SB600/SB400
    S HSM 10-20/To A-TX Pro 28-70/N 70-300 VR/N 180 2.8 /Ta 90 MACRO/ N 50 1.8 / S 30 HSM/

pstryki

Domyślnie

Ale kto powiedzial, ze ja sie brzydze sprzetem ?
    Wrecz przeciwnie, ale smiesza mnie takie testy. Sam przyznales, ze ten nie przyniosl nic cennego. A te, ktore sa cos warte juz dawno sa dostepne na sieci. Poza tym, tak czysto informacyjnie dodam, ze identyczny post, tego samego autora pojawil sie dzis na grupie dyskusyjnej. Wiec to cos, jakby autor szukal potwierdzenia tego, ze dobrze zrobil kupujac D90. I tak jak pisalem wczesniej, tego typu testy, posty i pytania mnie osobiscie smiesza.
    pe

A jesli chodzi o pudelko od butow, to sam pewnwnie wiesz, ze tez mozna z nim to i owo zrobic w temacie fotografii.

Domyślnie

Kolega Mastere załozyl watek i zadal jedno krótkie pytanie
    | Czy mozna na podstawie tych zdjęć powiedziec cos o tych aparatach? Który lepszy/gorszy i dlaczego? |
    Kto potrafi odpowiedziec - odpowiada - reszta - przemilcza.

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów