Szukaj
Mastere widzę, że ci D80 przeszkadzawięc odkupię go od Ciebie...
A to jest przyklad typowy dla kogos kto ma apart nie po to, zeby pstrykac zdjecia, tylko zeby - tutaj przepraszam za zwrot - onanizowac sie parametrami technicznymi, badac BF i FF, zastanawiac sie gdzie i jak czyscic matryce itp.
Sorry, za brutalny post, ale juz nie moglem wytrzymac.
nie przesadzaj
poprawnie przeprowadzony test byłby cenną informacją dla osób które wahają się nad wyborem aparatu...
takie porównania dają często zaskakujące wyniki ...
problem że test przeprowadzony "od czapy"
skoro tak " brzydzisz się " się sprzętem , to dlaczego nie fotografujesz pudełkiem do butów - też można uzyskać wspaniałe zdjęcia
D80 /D40X /SB600/SB400
S HSM 10-20/To A-TX Pro 28-70/N 70-300 VR/N 180 2.8 /Ta 90 MACRO/ N 50 1.8 / S 30 HSM/
pstryki
dubel...
D80 /D40X /SB600/SB400
S HSM 10-20/To A-TX Pro 28-70/N 70-300 VR/N 180 2.8 /Ta 90 MACRO/ N 50 1.8 / S 30 HSM/
pstryki
Ale kto powiedzial, ze ja sie brzydze sprzetem ?
Wrecz przeciwnie, ale smiesza mnie takie testy. Sam przyznales, ze ten nie przyniosl nic cennego. A te, ktore sa cos warte juz dawno sa dostepne na sieci. Poza tym, tak czysto informacyjnie dodam, ze identyczny post, tego samego autora pojawil sie dzis na grupie dyskusyjnej. Wiec to cos, jakby autor szukal potwierdzenia tego, ze dobrze zrobil kupujac D90. I tak jak pisalem wczesniej, tego typu testy, posty i pytania mnie osobiscie smiesza.
pe
A jesli chodzi o pudelko od butow, to sam pewnwnie wiesz, ze tez mozna z nim to i owo zrobic w temacie fotografii.
Kolega Mastere załozyl watek i zadal jedno krótkie pytanie
| Czy mozna na podstawie tych zdjęć powiedziec cos o tych aparatach? Który lepszy/gorszy i dlaczego? |
Kto potrafi odpowiedziec - odpowiada - reszta - przemilcza.
Skontaktuj się z nami