Jak zwykle super
Mam nadzieję że jesteś zadowolony z nowej puszki, a twoje zdjecia na tym zyskają
Bardzo fajna jest 3 i 4
Szukaj
Jak zwykle super
Mam nadzieję że jesteś zadowolony z nowej puszki, a twoje zdjecia na tym zyskają
Bardzo fajna jest 3 i 4
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Mój ulubieniec w drugiej wersji jeszcze lepszy, a skakuny u Ciebie norma.. a tlo spokojne, bardzo fajne
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
Serdecznie dziękuję za komentarze
Na dzień dzisiejszy bardzo , bardzo.Nie spodziewałem się aż takiej różnicy w obrazowaniu względem d70s.
Dzięki kolego .Jak to mówia lepszy rydz niż nic , a na poważnie pucha pierwsza klasa.
No tak wysokie iso faktycznie ma akceptowalne , ale bez przesady.Max iso 1000 , ale ja nie zamierzam iść na skróty i wspomagać się iso.U mnie na razie max to iso 200 , a pytam o te programowe iso 100 bo zależy mi na poprawie detalu .
Przekomarzałem się z Arkiem o te zastane, powiem szczerze że od czasu dostania d90 nie spojrzałem na sb800.Bidulka musi czekać na zimowe dni wtedy troszke popracuje
.Teraz wspomagam się foliami , białymi kartkami .
Na poruszone kadry dobra zmiana pozycji ze stojącej na leżąca.Masz większa kontrolę nad przypadkowymi ruchami aparatu.Ja statywu nie uzywam , wole sie uwalić w błocie podłożyc pod aparat jakąs szmatę lub torbę , moge wtedy zejść z czasami dość nisko .
Pozdrawiam Artur Moja galeria
Skontaktuj się z nami