ja w świetnym stanie tu na forum ze trzy tygodnie temu kupiłem za 1000 zł - to drogo???
Szukaj
ja w świetnym stanie tu na forum ze trzy tygodnie temu kupiłem za 1000 zł - to drogo???
tylko pytanie w jakim jest stanie - ile ma przebiegu - co z tego ze wydasz 333 zł jesli za 1000 klapnieć ci padnie .... - cena jest b.niska ...
aaaaa a ja taki niekumaty .... wiec w jakiej cenie chodza D1x?
wydaje mi się że też coś pod 1000zł za dobry stan - trudno określić bo na allegro mało tego.
w każdym razie na pewno nie 3 razy mniej niż za S3ke![]()
Ostatnio edytowane przez mibartek ; 19-03-2009 o 01:47
D200, T12-24/4, N35,50,85/1.8, N60/2.8D, SY85/1.4, S70-210/2.8, TC16A, SB-800
Soligor 28/2.8, MIR 35/2, Helios 50/2, Jupiter 135/3.5
Oki..spokojniecoś mi się o D1 pomyślało, a nie o D1x
![]()
Canon & Nikon
Mimo wszystko ja bym sobie odpuścił... za przedmówcami - jak trafisz na kogoś kto ma choćby blade pojęcie o puszkach N to zlecenie tracisz na starcie - bo nie uwierzę że je dostaniesz jak klient sobie pomyśli "OMG ja chce nowe wypasione fotografie a nie fotki z rodzinnego albumu sprzed 40 lat"- po za tym uważam że przed klientem większy sens jest się prezentować dobrymi swoimi pracami niż "dużą puszką", które to bądź co bądź jest po prostu śmieszne - bo jeśli kogoś stać na D3 to mimo tego że jest kompletnym laikiem musiał by wygrać z doświadczonym fotografem nawet z D70... bez sensu
![]()
Dawniej system N - obecnie L(M) + F
jeśli masz jakieś podstawowe szkło z napędem to brałbym D40. Jeśli masz szkła na śrubokręt szukaj D50 albo drugie D70. Owszem D1 fajna pancerna puszka, ergonomiczna itp. itd. ale jakości obrazka ci to nie zrekompensuje.
No i weź od razu to tej D40 latarkę by przyświecić fokusowi. I porządne grabie by szumy usunąć!. Kup d1x. Potem sprzedasz d70! Mówię Ci. Jeśli któryś z tych Dxx nadąży z fokusem na D1X i do tego przy słabym oświetleniu to zwrócę honor... Póki co to proponuję popstrykać trochę D1 i nauczyć się go obsługiwać.
pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami