Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Z bzem...

Pauluśka
    Gość

Domyślnie Z bzem...

Jestem tu nowa i chcę się podzielić tym co robię. Nie zjecie mnie komentarzami? Może te dwa zdjęcia spodobają się komuś?

i tak szczerze mówiąc, nie wiem czy udało mi się dobrze fotki wstawić. chyba jeszcze sporo nauki przede mną...

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pauluśka Zobacz posta
    Jestem tu nowa i chcę się podzielić tym co robię. Nie zjecie mnie komentarzami? Może te dwa zdjęcia spodobają się komuś?
    Z całego serca gratuluję debiutu. Jest to bodajże najlepszy debiut jaki pamiętam na NKP
    Jedynka jest przesłodka i prześliczna. Patrzę się i rozpływam. Co za śliczna buzia i co za przeuroczy nastrój.
    A i dwójka to ciasteczko z kremem..

Nie zamierzam szukać niedociągnięć technicznych, bo jak zdjęcie przeurocze, to i niedociągnięcia całkowicie nieważne....
    Chociaż dobrze, wypunktuję coś. Jest jakaś dziwna pomarańczowa poświata na końcu kciuka i palcu wskazującym na zdjęciu #1. Normalnie by to można by zignorować, ale jest zbyt widoczne i odwraca uwagę od prześlicznej twarzy. Właściwie jest to pierwsza rzecz jaką zauważyłem po spojrzeniu na zdjęcie.
    Innych niedociągnięć nie widzę, przeurocze zdjęcia.

Domyślnie

Ja sie nie moge na 1nke napatrzec.
    Gratuluje debiutu.

"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."

Domyślnie

Absolutnie jedynka jest rozwalajaca/rozbrajająca/rozczulająca i jeszcze kilka roz...
    Pieknie dobrane światło i kadr tworzy przeuroczy klimat.
    (gdyby jeszcze troszkę osłabic owe ringi w oczkach...)

Dwójka, niestety mniej sie układa kompozycyjnie.

Ale i tak juz sie oblizuję na twoje nastepne zdjecia...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

jedyneczka super, zadebiutowalas z bardzo wysokim poziomem

ps.
    mozesz uchylic rabka tajemnicy jak uzyskac taki fajny efekt delikatnosci na zdjeciu, jakies specjalne filtry uzylas?

Oszczędny w słowach Awatar maroo_s
    Miasto
    Kraków, Żukowice

Domyślnie

Początkująca, co...? Ja też jestem początkujący, szczególnie w PSie ale do takiej obróbki mi daleko - tu skóra twarzy mistrzowsko zrobiona. Cud miód
    Nikon+Nikkory
    Pozdrawiam, Marek

Domyślnie

Bardzo ladne foto. 1 przesliczna! Prosba na przyszlosc - daj troche wieksze fotki!
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Ślicznie - wow

Domyślnie

witaj,
    zdjęcia są super
    pozdrawiam Roman
    Pozdrawiam Roman Margraf

Domyślnie

Brawo - pozostaje pogratulowac.
    Czlowiek rodzi sie madry,pozniej idzie do szkoly,cale zycie sie uczy i umiera glupi.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów