Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Julia

Domyślnie

Fajna modelka. Ale czemu aż tak dużo obróbki?

Domyślnie

Obie są interesujące, chociaż zdecydowanie stawiam na 1. Trochę do siebie nie pasują. Po co tyle góry na 2?
    kupa sprzętu i tragarz

BLOG STRONA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ruda# Zobacz posta
    Obie są interesujące, chociaż zdecydowanie stawiam na 1. Trochę do siebie nie pasują. Po co tyle góry na 2?
    Też jestem za pierwszym zdjęciem, bardzo fajne ale na drugim też mi nie bardzo leży ta góra, troszkę jej za dużo...

Domyślnie

1 - jak dla mnie jest OK, obrobkla mi sie podoba, Ale samo zdjecie chyba leci w prawo nie sadzisz??
    2 - tak jak juz koledzy wspomnieli za duzo niewykorzystnej gory oraz dodam uciete skrzydla. Jesli choc troszeczke planowales to zdjecie to moim zdaniem nie pasuje do niego ubior (szczegolnie spodnie z naszywka do ktorej wzrok mi ucieka), modelka jak najbardziej pasuje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michalmaciej_1984 Zobacz posta
    1 - jak dla mnie jest OK, obrobkla mi sie podoba, Ale samo zdjecie chyba leci w prawo nie sadzisz??
    i co z tego że leci w prawo, czy zawsze musi byc od poziomicy ? akurat w tym kadrze tak pasuje
    jedynaczka bardzo się podoba, fot 2 troszkę mniej przez kadr.
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

IMO jedynka lepsza, podoba mi się obróbka.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Dzięki za opinie
    2 to experyment, kadr miał dawać wrażenie wznoszenia się aniołka ale chyba sie nie udało bo nikt sie nie poznał

Evva
    Gość

Domyślnie

Jedynka bardzo fajna, dwójka juz mniej poza kadrem trochę przeszkadza mi strój - rozpraszająca bluzka.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michalmaciej_1984 Zobacz posta
    O matko... i co z tego?

Jedynka bardzo fajna, na wznoszeniu się Aniołka na dwójce też się nie poznałem...

Uprawnienia umieszczania postów