Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Panoramy z Karkonoszy

Witam Wszystkich
    To mój pierwszy post tutaj - więc serdecznie WSZYSTKICH WITAM. Wrzucam kilka panoramek z Karkonoszych, w których to mam nadzieję poznać wielu z Was podczas pleneru w czerwcu
    1.
    Duży rozmiar

2.
    Duży rozmiar

3.
    Duży rozmiar

4.
    Duży rozmiar

5.
    Duży rozmiar

6.
    Duży rozmiar

7.
    Duży rozmiar

Domyślnie

IMO poza nr 5, wszystkie poprawne i ładne. 3 i 2 najlepsze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mark Kowalczyk Zobacz posta
    IMO poza nr 5, wszystkie poprawne i ładne. 3 i 2 najlepsze.
    dobrze posłuchać czyjejś opinii w zestawieniu kilku zdjęć.. ja akurat mam słabość do owej 5.. a tu proszę zgoła odmienna opinia
    zaskoczę Was: lubię robić zdjęcia !!

Domyślnie

Najbardziej do mnie trafia 2 i 6.

Nastepnym razem uwazaj na polara.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Jako karkonoski tubylec nie będę zapewne do końca obiektywny,bo znam doskonale potencjał miejsc z których wykonywałeś poszczególne fotografie.Z dwóch pierwszych wybieram 1-kę,..ma co prawda mniej korzystne światło,szczególnie na lesie,..ale za to ładnie pokazany Mały Staw,..nie uciętą podłogę,..co powoduje,że kadr nabiera przestrzeni. Z pary 5-ka ,6-ka,..jestem zdecydowanie za 6-tką...W piątce tnąc dół kotła sprawiłeś,że kadr podzielony został na trzy części nie do końca spójne,ponadto zbyt szeroki kąt widzenia sprawia,że miejsce to wygląda zupełnie inaczej niż w rzeczywistości...Szóstka jest nieprzekłamana a i od strony technicznej jest lepiej ma np. więcej szczegółów w cieniach.O reszcie napiszę po prostu,że jest do przyjęcia...Powodzenia.

Domyślnie

Nr 5 dlatego tak, że dużo smolistego cienia ( za póżna pora ) i brak podłogi (takie wiszące zdjęcie). A słabość masz pewnie dlatego, że spojrzałeś pod nogi w miejscu robienia tego zdjęcia.

Domyślnie

Ładnie Dominiku, mnie najbardziej leżą 6 i 1

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

fotki pierwsza liga naprawdę śliczne, żałuję tylko że się nie spotkamy w czerwcu na plenerku, nie mogę tam być w tym terminie, ale mieszkamy niedaleko od siebie więc chętnie umówię sie na jakieś wspólne focenie, pozdrawiam
    troszkę cacyków nikona

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów