Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: krzywy

Domyślnie krzywy

Witam serdecznie jako nowa na forum

Fotografią "zajmuję" się od niedawna i po dość długim czytaniu forum pokazuję swoje pierwsze wypociny Liczę na wskazówki, które będą pomagały mi się rozwijać w dobrym kierunku (mam nadzieję)

Mały plenerek z kolegą Dominikiem (krzywym). Wydaje mi się, czy mężczyzn jakoś ciężej się fotografuje?

1.

2.

Domyślnie

jesli mogę to: witojcie dziołucha...
    na jedynce prawie jak małaszyński.
    dwójka wesoła.
    co do fotografowania facetów, to nie mam absolutnie żadnego doświadczenia w tej materii, więc zmilcze...

ps.
    czytaj dalej
    zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
    nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
    manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
    SB900 frotto cokin lowepro epson L800

Domyślnie

Dziękuję za 1 komentarz
    Czytam dalej namiętnie. We wtorek koleżanka do focenia, to może coś nada się do publikacji

Domyślnie

Czy z facetami trudniej? Czy ja wiem.. Ja chyba z facetami wolę [pracować] niż z kobietami.
    Możesz nam następnym razem modela pokazać bez glassów. Udanej sesji z dziewczyną życzę i czekamy na publikacje kolejne. O ile otrzymasz konkretne komentarze, to z pewnością coś z nich wyniesiesz na przyszłość.

Pozdrawiam kobietę kolejną na forum

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wodzisław Śląski

Domyślnie

Tak trochę na dwójce tło odciąga uwagę. Zwłaszcza ten cień drabinki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miksturka Zobacz posta
    Czy z facetami trudniej? Czy ja wiem.. Ja chyba z facetami wolę [pracować] niż z kobietami.
    Możesz nam następnym razem modela pokazać bez glassów. Udanej sesji z dziewczyną życzę i czekamy na publikacje kolejne. O ile otrzymasz konkretne komentarze, to z pewnością coś z nich wyniesiesz na przyszłość.

Pozdrawiam kobietę kolejną na forum
    Następnym razem będzie bez okularów i dziękuję jako kolejna kobieta na forum

Cytat Zamieszczone przez NBA Zobacz posta
    Podoba się...
    Cieszę się

Cytat Zamieszczone przez zurek17 Zobacz posta
    Tak trochę na dwójce tło odciąga uwagę. Zwłaszcza ten cień drabinki.
    No tło ciężko było dobrać bo takie słoneczko było, że do wyboru zostało albo cień drabinek albo dzieciaki z placu zabaw A że kolega się ładnie uśmiechał, to takie radosne foto musiałam cyknąć Następnym razem postaram się to wyeliminować, żeby nie rozpraszało kadru.

Uprawnienia umieszczania postów