Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Natalia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ghoust1983 Zobacz posta
    1 naprawdę fajna , a reszta za ciemna
    Cytat Zamieszczone przez tomtytus Zobacz posta
    1 bardzo prosta i klasyczna niemniej jednak bardzo fajna.
    2 ma klimat.
    3.najmniej mi się podoba
    hhmm tak sie zastanawiam ... przeciez to największy standard jaki może byc prosze Was zdjęcie które moze zrobic każdy tymbardziej poza nie wiem dlaczego czasami ludzie jada po naprawde przyzwitych fotkach a nie potrafią skrytykować czegoś zwykłego ... teraz już nie wystarczy postawić kogoś i zrobić pstryk potrzebna jest inwencja
    jak dla mnie za bardzo standardowo poprawnie technicznie ale bez szału. 2 dzięki modelce ma jakiś wyraz
    kilka puszek jakieś szkła i brak spiżarni do przechowywania + masa nauki ;p

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lagunman Zobacz posta
    ... przeciez to największy standard jaki może byc ...zdjęcie które moze zrobic każdy .... teraz już nie wystarczy postawić kogoś i zrobić pstryk .....jak dla mnie za bardzo standardowo poprawnie technicznie ale bez szału.
    Teraz ja zrobię hmmm
    jak napisałem wcześniej jest to mój drugi raz w studiu, jak i ogólnie ludzie/portret to dla mnie nowa dziedzina ......
    tak sobie myślę że jak próbujemy czegos nowego to od czegoś trzeba zacząć ... nawet jak to jest standard a nawet banał .... ba, nawet wydaje mi się ze najlepiej zacząć od standardu, standardu się nauczyć i go opanować, i dopiero nastepnym krokiem, są wodotryski, nowatorskie pomysły itd itp .... mam nadzieję ze jak nie będzie to moja 2 próba a 12 to wtedy również pod względem inwencji własnej nie zawiodę ... narazie to chciałbym choć ten standard opanować .....
    sam masz napisane w stopce "masa nauki" .... przede mną równiez jest masa nauki ... dla mnie forum jest jedną z form tej nauki ... dla mnie forum i ta galeria jest właśnie miejscem gdzie każdy nawet poczatkujący może wstawić swoje zdjęcia, aby w spokoju bez stresu się dowiedzieć co zrobił źle a co dobrze, co ma poprawić, bo nie ma tu ocen, jakiegos wyścigu po punkty-noty itd jak na portalach foto, a najczęściej życzliwe i rzeczowe porady, oprócz lania wody oczywiście .... bo jesli takich fotek nie powinno się wystawiac tu, bo poziom mają za niski, standardowy, to gdzie ? ... na nasza klasę ? - chyba za dużo się z komentów człowiek nie dowie.... na onephoto ? zmoderują, albo wyjadacze tak pojadą po focie że autorowi się odechce się dalszych prób i nauki....
    Tak więc, krytyka że są za standardowe ... jest dla mnie o tyle nie do przeskoczenia bo poprostu inynch nie umiem, mam nadzieję ze się naumiem ..... ale zanim się naumiem to jeszcze wiele wiele standardów przedemną, bo niestety z mlekiem matki tego nie wyssałem.
    Jednocześnie bardzo, bardzo dziekuję za rzeczowe uwagi tych standardów jaże jeszcze niedoskonałych dotyczące, wszystkie wziąłem do serca i pod rozwagę

Domyślnie

dokładnie tak jak mówisz i nie ganię tego chwała Ci za to że potrafisz się "przyznac" do tego chodzi mi tylko o te komentarze które nic nie wnoszą tak naprawdę i dziwię się dlaczego nikt nie był w stanie napisać Ci czegoś konkretnego broń boże nie ganię Cię za nic żebyś zrozumiał dobrze sens mojej wypowiedzi
    kilka puszek jakieś szkła i brak spiżarni do przechowywania + masa nauki ;p

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów