Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie ===========================[2]

Może nie jest to "architektura w czystym pojęciu" ale na pewno można zaliczyć jako "budownictwo wodne".
    Gigantyczną ramkę proszę nie traktować jako taką a jako elektroniczne passe-partout,które traktuję jako integralny składnik prezentacji fotografii./Pisałem o tym w innym wątku/.
    1.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bowers Zobacz posta
    Gigantyczną ramkę proszę nie traktować jako taką a jako elektroniczne passe-partout,które traktuję jako integralny składnik prezentacji fotografii./Pisałem o tym w innym wątku.
    Tylko, że każdą ramkę należy również dostosować do formy prezentacji. Ta ilość bieli na czarnym tle wypala mi oczy, przez co zdjęcie wydaje się szare i bez wyrazu a praca jest ciekawa moim zdaniem. Przy takich kontrastach Dobry kadr, zabrakło tylko trochę więcej światła i wyszło płasko.

Domyślnie

Dzięki za cenne uwagi.
    Druga wersja/Z mniejszą ilością "ozdobników"/.
    1(v2)

bombel
    Gość

Domyślnie

POwiedziałbym, że to drugie prezentuje się o wiele lepiej. Poprawileś trochę histogram, prawda?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    POwiedziałbym, że to drugie prezentuje się o wiele lepiej. Poprawileś trochę histogram, prawda?
    Tak.Pozdrowienia.

Domyślnie

o widze kolega porusza sie po moim rewirze - dwojka bdb, stempel przedni

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    o widze kolega porusza sie po moim rewirze - dwojka bdb, stempel przedni
    Dzięki za ocenę.Tak , widzę że fotografowaliśmy ten sam obiekt.Na szczęście mamy dwa różne spojrzenia i o plagiacie nie ma mowy.Pozdrowienia.

Domyślnie

Wniosek nasuwa się oczywisty....zbyt wielgachna rama odbiera życie zdjęciu...
    Dwójka nabrała wyrazu..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard;[/SIZE
    1216136]Wniosek nasuwa się oczywisty....zbyt wielgachna rama odbiera życie zdjęciu...
    Dwójka nabrała wyrazu..
    Dzięki ,imeinniku za ciepłe słowa.Pozdrowienia.

Uprawnienia umieszczania postów