Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Rajd Warszawski 2009

Witam to mój pierwszy rajd więc proszę o wyrozumiałość a zarazem konstruktywną krytykę

1

2

3

Domyślnie

Kadry bardzo podobne ,jak masz to daj jakies inne ujecie.Ostrosc nie najgorsza jak na poczatek
    D40+grip+N18-55+N55-200mm+N50mm 1/8D+Tokina AT-X400mm f5.6

Domyślnie

W rajdach panoramowanie to nie wszystko, staraj się pokazać czasem co dzieje się obok auta, ludzi, itp.
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Domyślnie

wlasnie, dlaczego wszyscy tylko unikaj centralnych, zawsze kilka osob doczepi sie centralnych. chlopie rob tak jak ci sie podoba wzne ze zdjecia podobaja sie tobie najwazniejsze jest to aby tlo bylo w miare, a nie balagan fotograficy mckleina tez wala centralne i wszystkim sie podoba

Domyślnie

Zdjęcia zdjęciami, ale przeginają u nas z taśmowaniem...
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur25 Zobacz posta
    fotograficy mckleina tez wala centralne i wszystkim sie podoba
    Z całym szacunkiem dla autora te zdjęcia nijak się nie mają do tych z agencji McKlein. Koledze Arturowi proponuję obejrzeć sobie kilka zdjęć z tej agencji i porównać.

Domyślnie

mrpawcio stary nie chodzi mi o wykonanie bo pozostawia troche do zyczenia, tlo tez troche nijakie, ostrosc niczego sobie nie tak jak ktos tu napisal ze na 1 raz moze byc. Ale chodzilo mi o centralnosc kadrow ze oni tez robia fotki centralnie moge ci wyslac z 10 przkladow z hopek gdzie samochod jest centralnie umieszcony w kadrze, czytaj ze zrozumieniem uwierz ze widzialem duzo fotek z mckleina ktore wcale nei powalaly

Uprawnienia umieszczania postów