Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Domyślnie Leniwe przedwiośnie

Domyślnie

No i kolorek jest i cacy,ale temacik....a niech Cię...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Hehe - to było wiesz takie zaskoczenie najpierw ładnie wygładziłem po włoskach a potem sruu w kark

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    Hehe - to było wiesz takie zaskoczenie najpierw ładnie wygładziłem po włoskach a potem sruu w kark
    Spoko,byłem przygotowany...ze dwadzieścia razy najeżdżałem myszką na temat.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

kulten
    Gość

Domyślnie

Muszę napisać, że przeczytałem tytuł i spojrzałem na zdjęcie i w pełni się pokrywają. Czuć to co zawarłeś w tytule.

Domyślnie

Leniwie i przedwiosennie jest, ale wydaje mi się, że zielony na glebie ciut przeciągnąłeś.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Leniwie i przedwiosennie jest, ale wydaje mi się, że zielony na glebie ciut przeciągnąłeś.
    Przyznam, że nie łapię ?

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Do obróbki chyba się nie przyłożyłeś bo wygląda jakby prosto z karty. A sporo by się dało wyciągnąć.
    Poza tym chyba horyzont nie jest prosty, ale to nieistotny drobiazg.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Do obróbki chyba się nie przyłożyłeś bo wygląda jakby prosto z karty. A sporo by się dało wyciągnąć.
    Skąd takie wnioski ? Zaszpachlować kontrastem i dowalić kolorku na masę, dołożyć winietkę, itp, itd. - pytam po co ? To wiosna - delikatne światło i półcienie. Tak właśnie dokładnie to wyglądało na miejscu i nie widzę potrzeby rzeźby w przypadku tego typu zdjęcia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    Przyznam, że nie łapię ?
    Po prostu wydaje mi się, że zielonego troszkę za dużo na podłodze, że gleba, w dosłownym tego słowa znaczeniu, wpada w zieleń. To właśnie nieporadnie chciałem powiedzieć.
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów