Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Aniołek

Domyślnie

bardzo ładna spokojna wyważona fotka , mi się bardzo podoba

Domyślnie

Dziękuję za komentarz. Nie trafiłem z ostrością i starałem sie uratować sytuację poprzez wyostrzenie, jak widać musiałem troszkę przesadzić. Postaram się zrobić poprawkę tej foty bo figurka bardzo mi się podoba.

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Moze z kilku stron go "zdejmij". Podoba mi sie ale to tlo niezbyt. Mam na mysli linie na scianie (okna, blachy?)

Domyślnie

Dobre studium rzezby. Ładnie światło rysuje kontur postaci. Tlo rzeczywiscie troszke odwraca uwage przez to, ze linie biegna krzywo. Nie wiem gdzie umiejscowiona jest ta rzezba, ale mozna sprobowac zrobic jeszcze zdjecie robiac krok lub dwa w prawo od miejsca, z ktorego wykonales to zdjecie. Wowczas ukryjesz ten zbieg linii pionowej i poziomej w tle i uzyskasz taki punkt widzenia, jaki wyobrazil sobie tworca rzezby. Pozdr.

Domyślnie

Dziękuję za komentarze. Tło jest fragmentem nagrobka. żeby go nie było musiałbym robić pod kątem 90' lub po prostu usunąć tło w psie. Mi akurat tło nie przeszkadza. jak tam się wybiorę postaram się zrobić inne ujęcia tym razem ze statywu.

ramicx
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Martix Zobacz posta
    PS to nie jest demon ostrości
    raczej aniol miękkości

Uprawnienia umieszczania postów