Jak w temacie, na polskich stronkach NIKON'a.
Zobaczymy szybkość...
Pozdrawiam
Szukaj
Jak w temacie, na polskich stronkach NIKON'a.
Zobaczymy szybkość...
Pozdrawiam
Piotr
Się zobaczy co z tego będzie...![]()
Jacek, pozdrawiam!
D700+To16-28/2.8+T28-75/2.8+N80-200/2.8DED+N50/1.8+SB800
Zobacze dopiero wieczoremTestujcie i mowcie, czy zblizyl sie do szybkosci PSa.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Ja zassałem w 2 minuty. Sam jestem zaskoczony bo ostatnio przy pobieraniu nowej wersji ViewNX-a były potężne problemy.
Pozdrawiam Tadeusz.
FB
Nadal są problemy - to nasza cholerna Neostrada. MNie pokazuje 3 godziny 24 minuty i rośnie... Dla porównania przez UPC sąsiada (za zgodą) ściągam w 3-4 minuty... Problem powraca jak bumerang co mniej więcej cztery miesiące i strona pana Nikona wcale nie jest odosobnioba. Update'y Adobe są tak samo upierdliwe. Może Neostrada ma założone jakieś blokady na strony producentów oprogramowania do obróbki zdjęć???
Mam chyba jakiegoś pecha - u mnie problem powraca jak bumerang. Telefon na błękitną linię pomaga na jakiś czas, ale nie na stałe... Może Warszawa ma jakieś 'specjalne atrakcje' w pakiecie?![]()
Ciekawa rzecz w PDFie dolaczony do aktualizacji, cytuje:
Auto distortion is automatically enabled for RAW photos taken with On selected for auto distortion control option available in shooting menu of some cameras.
W zadnek z puszek Nikona (dSLR) ktora mialem okazje focic nie widzialem takiej opcji w menu... czyzby niedlugo aktualizacja FW(?) albo nowa puszka![]()
D400...może
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Minuta i 10 sekund...sciagnalem bez klopotu. Ale mysle ze nie ma co spodziewac sie znaczacych zmian.
Ostatnio edytowane przez Kosti68 ; 31-03-2009 o 21:27
D7100 + MB-15,N 18-105 , N 50 1.8 G, T 70-300 VC, SB-700
Skontaktuj się z nami