Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: sigma 30mm

Domyślnie sigma 30mm

witam mam pytanko bo nigdzie nie moge znalezc linka do opisu Sigmy 30mm 1.4 DC HSM ale bez EX, wszedzie jest to szkielko ale z EX

Jaka jest roznica miedzy tymi szkielkami?
    I ile trzeba za takie szkielko ewentualnie zaplacic?
    Pytam bo mam okazje kupic roczne szkielko, ale nie
    wiem ile mozna za to dac.

Dzieki i pozdrawiam
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

glowy sobie nie dam uciac ale EX chyba znaczy tyle co exlusive... taka linia, na reszte pytan musi ktos inny

Domyślnie

Nie ma Sigmy 30mm 1.4 DC HSM bez EX. Ta Sigma tylko w jednej wersji występuje. Znaczek EX jest umieszczony na tubusie obiektywu po lewej stronie patrząc od strony aparatu - tej strony na powyższych zdjęciach po prostu nie widać.
    Ostatnio edytowane przez slav1973 ; 31-03-2009 o 09:51
    Sowy nie są tym, czym się wydają

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slav1973 Zobacz posta
    Nie ma Sigmy 30mm 1.4 DC HSM bez EX. Ta Sigma tylko w jednej wersji występuje. Znaczek EX jest umieszczony na tubusie obiektywu po lewej stronie patrząc od strony aparatu - tej strony na powyższych zdjęciach po prostu nie widać.
    Dokładnie tak jest, mam tę Sigmę przed sobą
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Domyślnie

oki dzieki bardzo za szybka odp
    pozdrawiam
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomaszt81 Zobacz posta
    glowy sobie nie dam uciac ale EX chyba znaczy tyle co exlusive... taka linia, na reszte pytan musi ktos inny
    nie, że sie czepiam ale:
    EX – oznaczenie to odnosi się do wysokiej jakości wykończenia obiektywu, które ma być symbolem profesjonalnej jakość optyki i wykonania.
    pozdrawiam
    "Love is like a Rubix Cube, there are countless numbers of wrong twists and turns, but when you get it right, it looks perfect no matter what way you look at it”

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez filvz Zobacz posta
    EX – oznaczenie to odnosi się do wysokiej jakości wykończenia obiektywu, które ma być symbolem profesjonalnej jakość optyki i wykonania.
    Hmm to ja mam problem. Mam z napisem EX, a wg opisu powyżej powinno być bez EX :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mikkay Zobacz posta
    Hmm to ja mam problem. Mam z napisem EX, a wg opisu powyżej powinno być bez EX :P
    To wywal ją do kosza, albo sprzedaj, jeśli ktoś zgodzi się odkupić taki szajs
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Uprawnienia umieszczania postów