Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: "Pinktuliny"

Domyślnie "Pinktuliny"

Pod ocenę:

"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

Fajne światło! To lampa?
    D300s,T17-50,SB-800

Domyślnie

hm... 1 i 2 lampa "odbita" od sufitu, na 3 światło rozproszone z okna (dodatkowo mleczna gładka firanka) + blendy z kartek białego papieru z Kwidzyna...
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eldritch Zobacz posta
    papieru z Kwidzyna...
    To wszystko tłumaczy . A tak poważnie to zdjęcia bardzo mi się podobają
    D300s,T17-50,SB-800

Domyślnie

niestety chyba tylko Tobie... (bez urazy)... więc może odezwie się ktoś komu się nie podobają... hm?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eldritch Zobacz posta
    niestety chyba tylko Tobie... (bez urazy)... więc może odezwie się ktoś komu się nie podobają... hm?
    Szczerze pisząc to kadrowo podoba mi się tylko trójka. Mam jednak wrażenie, że ostrość jest na liściu a nie na kwiatku
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

no bo 1 i 2 są na dokładkę - najpierw miał być tylko 3 ale chciałem przetestować...
    zdjęcie robione jet pod kątem ok 60 st i ostrość jest i na części liścia i na kwiatu...

Uprawnienia umieszczania postów