Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Ławka

Domyślnie

Trochę ciemno, ciasno i chyba leci na prawo. Nie uważasz...?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nothing Zobacz posta
    Trochę ciemno, ciasno i chyba leci na prawo. Nie uważasz...?
    W prawo raczej nie leci, a klimat zdjęcia ogólnie rzecz ujmując nie miał być optymistyczny... może trochę przesadziłem

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Włocławek

Domyślnie

leci troszke w prawo i troszke za ciemne
    pzdr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mommus Zobacz posta
    W prawo raczej nie leci, a klimat zdjęcia ogólnie rzecz ujmując nie miał być optymistyczny... może trochę przesadziłem
    Ja bardzo lubię smutne zdjęcia, tylko temu brak zdecydowania mz. Zwróć uwagę ile elemetów na nim zostało uciętych. Ponadto, dramatyczne niebo i ławka mogą tworzyć jakiś klimat ale pozostałe "rekwizyty", podane w takiej formie jakoś dziwnie go spłyciły. Zerknij raz jeszcze i oceń na spokojnie.

Domyślnie

Czy to park Matejki? Jak ja tam dawno nie bylem...
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez g u f i Zobacz posta
    leci troszke w prawo i troszke za ciemne
    pzdr
    Może odrobinkę

Cytat Zamieszczone przez nothing Zobacz posta
    Ja bardzo lubię smutne zdjęcia, tylko temu brak zdecydowania mz. Zwróć uwagę ile elemetów na nim zostało uciętych. Ponadto, dramatyczne niebo i ławka mogą tworzyć jakiś klimat ale pozostałe "rekwizyty", podane w takiej formie jakoś dziwnie go spłyciły. Zerknij raz jeszcze i oceń na spokojnie.
    Dzięki za Twoje spostrzeżenia, bez dwóch zdań jest bardzo dużo racji w tym co piszesz, myślisz, że lepsza do tego typu zdjęcia byłaby orientacja horyzontalna?

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Czy to park Matejki? Jak ja tam dawno nie bylem...
    Jak najbardziej, park Matejki

kulten
    Gość

Domyślnie

Zdjęcie nie jest super powalające ale ma coś w sobie. i trochę symetrii dzięki tej linii rozdzielającej kadr na pół, i trochę magii wywołanej ponurym nastrojem. Jest ciekawie. Szkoda, że latarnia się wali do środka .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mommus Zobacz posta
    Dzięki za Twoje spostrzeżenia, bez dwóch zdań jest bardzo dużo racji w tym co piszesz, myślisz, że lepsza do tego typu zdjęcia byłaby orientacja horyzontalna?
    Myślę, że nie. Tak jak w pierwszym poście: minimalnie selektywnie rozjaśnić, wyrównać i przywrócić wierzchołek drzewu (po prawej), fragment, temu czemuś okrągłemu za ławką oraz wyeliminować lub pokazać w całości to coś włochatego po lewej stronie.

Rozmowny Awatar langus
    Miasto
    OPOLSKIE/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

dużo prawdy już powiedziano a ja dodałbym jescze że mz ucięcie 1/3 nieba chyba zmieniłoby na korzystniejszy układ kadru
    Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. J.P.II
    NIKON TEAM

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów