Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Takie jedno... z uliczką.

Witam,

w polach morza błota, ciężko gdzieś wyskoczyć, więc trochę betonu ode mnie...

Pozdrawiam

Domyślnie

fajne
    ニコンのカメラ

Domyślnie

Dla mnie trochę za mało prawej strony ale może mi się tylko wydaje bo oczy mam już zmęczone
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Nie jest żle...U mnie,jakby,deko nieostro....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

OK, podoba mi się, .... ale dwa kroki bliżej bym podszedł. Rynna po lewo wydaje mi się być niepotrzebna.

Domyślnie

bardzo łądnie, ale czemu taki beznadziejny tytuł? zupełnie nie chce się oglądać czytając takie coś na odwal się.
    za to bw bardzo bardzo niezłe, winietka też przyjemnie uprzyjemnia :P ciekawie i z klimatem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Nie jest żle...U mnie,jakby,deko nieostro....
    Możliwe, że za słabo podostrzyłem po zmniejszeniu... albo w ogole nie wyostrzyłem - nie pamietam

Cytat Zamieszczone przez wingeo Zobacz posta
    OK, podoba mi się, .... ale dwa kroki bliżej bym podszedł. Rynna po lewo wydaje mi się być niepotrzebna.
    Znak po lewej rzeczywiście sam bym wywalił, ale rynny nie tkne

Cytat Zamieszczone przez ryszkut Zobacz posta
    bardzo łądnie, ale czemu taki beznadziejny tytuł? zupełnie nie chce się oglądać czytając takie coś na odwal się.
    za to bw bardzo bardzo niezłe, winietka też przyjemnie uprzyjemnia :P ciekawie i z klimatem
    A z tytułem to masz racje... ale nigdy nie mam pomysłu, a nie chce dawać jakiś tandetnych banałów czy pretensjonalnych tekścików, więc wole taki coś... ale muszę się poprawić

Dzięki za komentarze i uwagi
    Pzdr

Uprawnienia umieszczania postów