Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leon001 Zobacz posta
    Zgadzam się!
    Nareszcie jakiś normalny człowiek, który rozumie, że fotografia powstała 150 lat przed fotoszopem i żeby zrobić dobre zdjęcie ( a nie: focić, kojarzy mi się z pier...ć ) trzeba odejść od komputera i szukać, rozmawiać z ludźmi itd.. A panom z pierwszego zdania polecam choćby doskonałe zdjęcia Elliotta Errwitta, które zapewne obrzucili by błotem, gdyby znalazły się na Forum.
    pojawiłeś się, wywołałeś jedną z ikon fotografii - jednak nie napisałeś nic o zdjęciu autora...

jeśli chodzi o 150lat, to pomyliłeś się tylko o 1 rok (gratulacje)
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

no cóż
    przyznam że mną również nie wstrząsnęła ta fotografia
    ale na szczęście ja się nie znam...

Domyślnie

no, cóż Jacek - ja też nie mówiłem, że się znam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    równie dobrze mógłbym powiedzieć, że Twój pierwszy komentarz jest poziomem odpowiedni do forum onetu
    Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    szelass, ale to nie chodzi o Twoje zdanie, tylko w jaki sposob je wyraziles. Podpowiem - nieelegancki.
    widzicie, nie zrobiłem tego specjalnie złośliwie czy z premedytacją, po prostu to było pierwsze skojarzenie (może nieeleganckie).

ale irytują mnie takie zachowania: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=76554&page=2
    gdzie kolega leon001 (czy jakoś tak), wzniósł się na wyżyny-skorzystał z opcji "szukaj" i w ten oto sobie tylko znany, wyszukany sposób skomentował moje zdjęcia. to jeśli mówimy o poziomie...

swoją drogą napisałem o swoich odczuciach po obejrzeniu zdjęcia autora, nie poprzedzałem tego informacją: "jestem wybitnym fotografem i krytykiem sztuki"

p.s. to tylko tylko w kwestii dobrego smaku

Domyślnie

Ten watek ma to do siebie, ze oprocz tych ktorym naprawde sie podoba .. bedzie "sie podobalo" tez tym, ktorzy chca pokazac, ze maja otwarta glowe i nie sa szumofobami
    Wiec teraz wszystkim po kolei bedzie sie podobac

Szelas - gratuluje utrzymania wlasnego zdania! - pomijajac pierwszy post

A zeby bylo smieszniej powiem, ze mi tez sie podoba ale mi tak naprawde
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skulinski Zobacz posta
    Ten watek ma to do siebie, ze oprocz tych ktorym naprawde sie podoba .. bedzie "sie podobalo" tez tym, ktorzy chca pokazac, ze maja otwarta glowe i nie sa szumofobami
    Wiec teraz wszystkim po kolei bedzie sie podobac

Szelas - gratuluje utrzymania wlasnego zdania! - pomijajac pierwszy post

A zeby bylo smieszniej powiem, ze mi tez sie podoba ale mi tak naprawde
    hihi, a wiesz, że masz rację... teraz się odezwie dużo osób, które były obojętne/ którym się nie podobało i napiszą że im się podoba tylko po to aby być uznanymi za posiadających jak to stwierdziłeś "otwartą głowę"
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

a to jeszcze rzuce opinie mojego kolegi:

"wczoraj widzialem bardzo podoba mi sie Ewcia na tym zdjeciu i pomysl ale jak dla mnie za duzo tego tla, mozna by to wykardowac..

no i to ziarno..pozwol swoim fotkom sie podobac, a nie ograniczaj do waskiej grupy dziwakow..

jak juz nie chcesz rzezbic w marmurze, to chociaz lep z gliny, a nie z psich kup..

/szczery do bolu przyjaciel amator"
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    hihi, a wiesz, że masz rację... teraz się odezwie dużo osób, które były obojętne/ którym się nie podobało i napiszą że im się podoba tylko po to aby być uznanymi za posiadających jak to stwierdziłeś "otwartą głowę"
    Kurczak, jak dobrze było się odezwać na początku...

Domyślnie

a ja tylko podbijam wątek "up, up, up" już prawie tyle wyświetleń co tinagi
    bo kroolik to mój kumpel i umówiliśmy się, że mu pomogę z tym "nieudanym zdjęciem"

a zdania nie zmienię, bo już.

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów