Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Czarnula - mój debiut

Witam,
    Moje pierwsze próby w tej materii. Konstruktywna krytyka mile widziana.

Domyślnie

Kadr poziomy nie pasuje, nie widzę sensu pokazywania kawała ściany z cegieł. Lepiej byłoby kadrować w poziomie tnąc boki przy futrynie. Modelka bardzo ładna, trochę zlewa mi się czerń sukienki i włosów z tłem.
    D7200

Domyślnie

Zgodnie z radą ciachnąłem

Domyślnie

No i teraz duuużo lepiej....
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Drugi kadr zdecydowanie do mnie przemawia. Troszkę mi minimalnie brak ostrości na twarzy, ale może to kwestia zmniejszenia, lub mojego gustu. Ogólnie - podoba się! Gratuluję udanej pracy.

Domyślnie

Dobra rada, dobre cięcie. Super start.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Zdecydowanie lepiej. Czekam na następne zdjęcia Pozdrawiam
    D7200

Domyślnie

bardzo ladnie dawaj wiecej
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Domyślnie

Miło, że Wam się podoba. Są to jedne z pierwszych prób portretu. Wcześniej było tylko i wyłącznie to co mam w avatarku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kornikbp Zobacz posta
    Miło, że Wam się podoba. Są to jedne z pierwszych prób portretu. Wcześniej było tylko i wyłącznie to co mam w avatarku.
    Eeee stary, to teraz łatwiej masz, podstawy świecenia opanowane, wślepiać się w wizjer nie trzeba, na kolanach też rzadziej. Ranki można przespać... O czymś zapomniałem? Ach tak - fota numer dwa też trochę "prosto" pod względem kadru, ale poza tym ok. No właśnie - jest jedna rzecz inna niż w makro - kadry i momenty. No i może tło.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów