Close

Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 101
    bombel
    Gość

Domyślnie kamienica ze sklepem na winklu

Witajcie -

Tak mnie wzięło ostatnio na kamienice, bo tyle ładnych zdjęć architektury tu pokazujecie. Też chciałbym takie ładne robić... A czy wyszło, to już musicie sami ocenić.

Szanowne PT Grono Kolegów uprasza się o nie czepianie się maciupkiego trójkącika w PD.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Co to za trojkacik w PD?

Jeszcze duzo musisz sie nauczyc... dzouk

Troche mi przeszkadza swiecenie dachu pod krzakiem, ale reszta calkiem przyjemna Moze odrobinke szerzej bym to widzial, ale odrobinke.

Domyślnie

A więc:

- niebo, mimo że ma mało naturalny kolor - super

- kamienica podoba mi się bardzo i to zarówno jako budynek jak i kolorystycznie

- PD róg - fee .

Podoba mi się to zdjęcie

Domyślnie

Mi tez sie podoba, za kolory, swiatlo, ogolnie za obrobke. Szkoda tylko, ze tak malo podlogi... Moze odrobine szerzej byloby lepiej?
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

bardzo ładna kamienica!
    niebo zielonkawe (kobiety znalazłyby pewnie 7 określeń dla różnych partii nieba na tym zdjęciu) i nieco świeci jakaś kamienica w głębi sceny - to fakt, ale całość robi przyjemne wrażenie
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Domyślnie

Lubię Twoje kolory..Ładnie te winkle robisz...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Moze odrobinke szerzej bym to widzial, ale odrobinke.
    To był absolutny max tego, co się dało pokazać z prawej strony. Stały tam jakieś budowlane śmieci... A dając szerzej z lewej cały kadr ciążył w prawo... Dałoby się szerzej u dołu, ale...

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Szkoda tylko, ze tak malo podlogi... Moze odrobine szerzej byloby lepiej?
    To był kadr pionowy, gdzie było rzeczywiście dużo podłogi, ale ostatnio stwierdziłem, że kadry pionowe - jak w piosence - są be, więc nie mogę pokazać. A piony są, jak wiecie naprawdę złe (really evil).

Cytat Zamieszczone przez galu44 Zobacz posta
    świeci jakaś kamienica w głębi sceny
    Byłem skłonny przykryć ją jakąś płachtą, ale nie miałem akurat wtedy wystarczająco sporej.

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Lubię Twoje kolory..Ładnie te winkle robisz...
    Dziekuję.

Poważnie - miło, że się komuś podoba pomimo trójkącika, kolorów, kamienic w głębi, nieba i tak dalej... Szuwar, Tobie też za odwiedziny i czas.

Domyślnie

Bardzo mi się podoba, a najbardziej fakt, że mimo prostowania budynku im bardziej w górę tym mocniej puchnie. Świetny efekt.

Domyślnie

Brawo za kolorki.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

Miałem napisać coś w stylu super kolory, ale mnie ubiegli, więc nie będę powtarzał

Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów