Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie TSA - X Festiwal im. R. Riedla w Tychach

Marek i Andrzej pewnie mnie jak to sie mowi "zaciulo" za te fotki ... zartuje. Wiedza, ze krzywdy nie zrobie.

zaczynamy zatem

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Ja pierdziu, ale Nowak chudy Piekarek wieśniak jeden jak zwykle wymiata

Co do fotek - za jasno było chyba. Dżem był lepszy

Domyślnie

No TSA gralo jeszcze za dnia wiec podobnie jak w przypadku SZPal, TSA, Gangu Olsena niestety warunki oswietleniowe takie se.. rok temu bylo ciemniej
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

oświetlenie, nie oświetlenie ale fotki super - czuć "powera" i to się liczy. Z niecierpliwością czekam na kolejną Twoją wstawkę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Ja pierdziu, ale Nowak chudy
    masakra. pamietam go sprzed paru lat, to miesien byl ;]

zdjecia okay, choc chyba troche 'czasow' tu i owdzie braklo.

Domyślnie

Heheh, Andrzej Nowak byl chyba na jakiejs cudownej diecie Marka .... Ale faktycznie wychudl strasznie! (Trzeba bedzie wykukac u Piekara co to za dieta! )

badi - co znaczy czasów zabraklo?
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jarek78 Zobacz posta
    (Trzeba bedzie wykukac u Piekara co to za dieta! )
    jak dalej ma starego maila, to chyba bede musial zagadac. ostatnio kumple krecili dvd, jak siem zobaczylem na trailerze, to troche zgroza. ujecia typu palker, troche moich rak i body ze sledzikiem + moj bebech ;]

co znaczy czasów zabraklo?
    pamietam cie z cb. widze, ze wrzucasz szuflandie, a w c. miales z tego co pamietam strasznie ciemne szkliwo. mam wrazenie, ze w kilku zdjeciach skrocenie czasow troche by jeszcze zdjecia doprawilo. taka kropka nad i, a dynamiki bys nie stracil (np. 11stka)

Domyślnie

Dziekuje Badi.. staram sie wrzucac nowe, ale pokazuje tez to co juz wrzucilem kiedys. Taki miks. Nie mam ostatnio za wiele okazji do dokumentacji nowych rzeczy. Od jutra trasa z Dżemem, wiec troche nowych materialow przybedzie.
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Dziekuje Badi..
    nie masz za co man, zdjecia robisz ty. generalnie mam jeszcze 1 uwage do wszystkich setow. dla mnie sa dosc nierowne. zdjecia fajne, dobre, swietne, sa dosc mocno poprzeplatane bardzo przecietnym. szczegolnie tak jest w dzemie, ale obaj chyba wiemy ze prochu czlowiek czasem nie wymysli. ;]

Domyślnie

Heheh, Andrzej Nowak byl chyba na jakiejs cudownej diecie Marka .... Ale faktycznie wychudl strasznie! (Trzeba bedzie wykukac u Piekara co to za dieta! )

badi - co znaczy czasów zabraklo?
    Wiesz - Piekarek ma jedną dietę - od dobrych kilkunastu lat jest wegetarianinem Ale brzuszek miewa Ale to pewnie od tego czerwonego w butelkach Janusz widzę bez zmian, Stefan piórka jak za starych dobrych czasów

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów