Szukaj
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
Ja pierdziu, ale Nowak chudyPiekarek wieśniak jeden jak zwykle wymiata
Co do fotek - za jasno było chyba. Dżem był lepszy![]()
No TSA gralo jeszcze za dniawiec podobnie jak w przypadku SZPal, TSA, Gangu Olsena niestety warunki oswietleniowe takie se.. rok temu bylo ciemniej
![]()
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
oświetlenie, nie oświetlenie ale fotki super - czuć "powera" i to się liczy. Z niecierpliwością czekam na kolejną Twoją wstawkę.
Heheh, Andrzej Nowak byl chyba na jakiejs cudownej diecie Marka .... Ale faktycznie wychudl strasznie! (Trzeba bedzie wykukac u Piekara co to za dieta! )
badi - co znaczy czasów zabraklo?
Nikon 1800 (s)
jak dalej ma starego maila, to chyba bede musial zagadac. ostatnio kumple krecili dvd, jak siem zobaczylem na trailerze, to troche zgroza. ujecia typu palker, troche moich rak i body ze sledzikiem + moj bebech ;]
pamietam cie z cb. widze, ze wrzucasz szuflandie, a w c. miales z tego co pamietam strasznie ciemne szkliwo. mam wrazenie, ze w kilku zdjeciach skrocenie czasow troche by jeszcze zdjecia doprawilo. taka kropka nad i, a dynamiki bys nie stracil (np. 11stka)
Dziekuje Badi.. staram sie wrzucac nowe, ale pokazuje tez to co juz wrzucilem kiedys. Taki miks. Nie mam ostatnio za wiele okazji do dokumentacji nowych rzeczy. Od jutra trasa z Dżemem, wiec troche nowych materialow przybedzie.
Nikon 1800 (s)
nie masz za co man, zdjecia robisz ty. generalnie mam jeszcze 1 uwage do wszystkich setow. dla mnie sa dosc nierowne. zdjecia fajne, dobre, swietne, sa dosc mocno poprzeplatane bardzo przecietnym. szczegolnie tak jest w dzemie, ale obaj chyba wiemy ze prochu czlowiek czasem nie wymysli. ;]
Skontaktuj się z nami