Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Poola

Domyślnie Poola

Baaaardzo szybka sesja, ale na dłuższą niestety nie starczyło czasu. Całość trwała może z 10 minut, więc mało miałam możliwości na kombinacje ze światłem. Po prostu odsłoniłam okna...

1.

2.

3.
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

Bardzo fajny tryptyk.
    Modelka troszkę, chyba, stremowana, ale zdjęcia fajne.
    I fajne masz te okna - bo światło - super.
    Pzdr.

Domyślnie

Makijaż ma modelka fatalny, wyszło tak legitymacyjnie trochę ale ogólnie na +
    D750X2 /FM/ dużo gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoGRAFIK Zobacz posta
    Makijaż ma modelka fatalny, wyszło tak legitymacyjnie trochę ale ogólnie na +
    Zabiłeś kotka

------

Jak dla mnie trójeczka najfajniejsza bo mi przypomina jedno takie zdjęcie

Domyślnie

eee... luzik... szkoda tylko, że fotoGRAFIK nie napisał, co takiego fatalnego w tym makijażu, nawet na pytanie w PM Naprawdę chciałabym wiedzieć, żeby nie popełniać błędów na przyszłość. Nic to, będę próbować sama dojść do tego jak zrobić, by było ok.
    Makijaż miał być z założenia bardzo lekki i delikatny, bo Poola chwilę później wychodziła z domu. Może mam schrzaniony monitor, ale u mnie niemal go nie widać. No chyba, że w tym tkwi jego fatalność...
    Dzięki za komenty...
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

Dla mnie najladniejsza 1, sliczna modelka Grze musisz ja czesciej zapraszac
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

Pewnie to mój monitor jest winny, ale widzę wyraźne zasinienie pod oczami na 2 i 3. Może fotoGRAFIK też ma z tym problem, dlatego skrytykował makijaż. Aż z ciekawości spojrzę w domu, na skalibrowanym sprzęcie. A co do fotek to mi się podobają, szczególnie 3. Proszę o więcej! Z tą modelką! Ta uroda warta jest porządnej sesji.

Uprawnienia umieszczania postów