Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Ewelina#1

Domyślnie Ewelina#1

Pierwsze proby z lampa.. i z Ewelina tez I ogolnie pierwsze kroki w kierunku portretow..
    Jak wyszlo?

D80, N18-135, N50 1.8, Sigma 10-20

Oszczędny w słowach Awatar mendzik
    Miasto
    Dublin - Kraków

Domyślnie

No pięknie pięknie Ja odrobinkę bym jeszcze burna / kontrastu dodał - przy włosach zwłaszcza
    Ale generalnie bdb

ps. Jakie pierwsze kroki z portretem? a ja to co?
    Mendzik | Nikon D80 + N70-300VR + T17-50VC

Domyślnie

Bardzo udane pierwsze kroczki moim skromnym zdaniem. Podoba mi się Ale jak mam doradzić coś, to trzeba było zdjąć modelce zegarek a jak nie to pokazać go w całości. Ale czekam na następne kroki Powodzenia..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez novika Zobacz posta
    Bardzo udane pierwsze kroczki moim skromnym zdaniem. Podoba mi się Ale jak mam doradzić coś, to trzeba było zdjąć modelce zegarek a jak nie to pokazać go w całości. Ale czekam na następne kroki Powodzenia..
    Ten zegarek tez mnie drazni, ale teraz juz wiem ze musze zwracac uwage na wszystkie najdrobniejsze szczegoly..

Domyślnie

A moze jeszcze ktos pomoze i sie wypowie? (pomijajac fakt zegarka, bo to juz wiemy )

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaśka M. Zobacz posta
    A moze jeszcze ktos pomoze i sie wypowie? (pomijajac fakt zegarka, bo to juz wiemy )
    W takim razie: czerwona poduszka natychmiast przyciąga wzrok a niepotrzebnie. Zdjęcie ładne, dobrze wykorzystane światło. Bardzo udane początki

Uprawnienia umieszczania postów