Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Geirangerfjord

Domyślnie Geirangerfjord

Witam! Poniżej dwa zdjęcia tytułowego fiordu robione w dość nieciekawych warunkach - ostre boczne słońce, beznadziejna przejrzystość powietrza i masy gęstych chmur... Czy zastosowana obróbka daje radę? Czy mam sobie jednak tego typu fotografie zachować raczej na "wyłącznie prywatny użytek"?

1. Widok na miasteczko Geiranger i szczyt Dalsnibba

2. Widok w kierunku odwrotnym

"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

fajne widoczki jednak w obu przypadkach przeszkadza motorówka

Domyślnie

Owe "motorówki" są tam pozostawione z rozmysłem - to są sporych rozmiarów statki Zostawiłem żeby skala się nie zgubiła.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Widoczki świetne, ale mniej świetnie pokazane.
    Wg mnie to zdjęcia z wakacji, żeby pokazać jakie_były_tam_piękne_widoki i takie coś raczej zostawić dla siebie, w szufladzie.
    To oczywiście tylko moje zdanie, nikt nie musi się z tym zgadzać.

Domyślnie

mi się podoba. chociaż bez wielkiego szału...ale się podoba

Domyślnie

Ładne widoczki, mnie sie podobają mimo, że wygladają jak pocztówki

Domyślnie

Masz zdjecie tej wystajacej skaly, ktora jest gdzies za/nad miastem? Swietne widoki, pogoda tego nie zmienia
    60D+ 10-200 f3.5 IS USM|Travelphoto
    Semper in altum

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Czegos mi tu brakuje, ale sam nie wiem czego... na szczescie to nie zmienia faktu, ze brzydko tam nie maja

Domyślnie

Nic lepszego w zastanych warunkach wykombinować nie umiałem, toteż mam świadomość, że "szału nie ma" Ale też nie jest to porażka jak się okazuje, co mnie cieszy. Dziękuję wszystkim za komentarze!

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    Masz zdjecie tej wystajacej skaly, ktora jest gdzies za/nad miastem? Swietne widoki, pogoda tego nie zmienia
    Widoki istotnie były niezwykłe i monumentalne, tylko pogoda okazała się ponad moje możliwości...
    Mam zdjęcia wspomnianej skały (ujęcia z samej skały też) - nieprawdopodobna wysokość
    Niestety lało jak z cebra i nie sądzę żeby nadawały się do zamieszczenia na forum. Ale spróbuje coś z tego wybrać i popracować nad tym
    Pozdrawiam! Jacek

Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Widoczki świetne, ale mniej świetnie pokazane.
    Wg mnie to zdjęcia z wakacji, żeby pokazać jakie_były_tam_piękne_widoki i takie coś raczej zostawić dla siebie, w szufladzie.
    To oczywiście tylko moje zdanie, nikt nie musi się z tym zgadzać.
    Nie musi ale się zgadza i podpisuje pod tym.
    L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

"How do you feel about women's rights? I like either side of them."

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów