Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Geirangerfjord

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Czegos mi tu brakuje, ale sam nie wiem czego... na szczescie to nie zmienia faktu, ze brzydko tam nie maja
    ..mi zabrakło nieba..
    Ale, jak autor na wstępie napisał, warunki były kiepskie..
    -- Sol omnibus lucet --

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Czegos mi tu brakuje, ale sam nie wiem czego... na szczescie to nie zmienia faktu, ze brzydko tam nie maja

Domyślnie

w 1 jeszcze motorówkę można przełknąć [czyt. nie psuje ujęcia, a nawet jak kto woli działa na +] ale w 2 to lipa;/
    Nikon d40 Kit 18-55 mm + SB-400

Domyślnie

No nie sposób zaprzeczyć, że niebo okazało się w tym przypadku najbardziej deficytowe... Zrobię zatem jak mówicie - zresztą sam tak podejrzewałem - i zachowam tego typu zdjęcia w przysłowiowej szufladzie Wątek założyłem właśnie po to aby się dowiedzieć czy takie, niewątpliwe skądinąd wady, jak "białe" niebo deklasują fotografię - i wiem.

Cytat Zamieszczone przez Przemek_4 Zobacz posta
    w 1 jeszcze motorówkę można przełknąć [czyt. nie psuje ujęcia, a nawet jak kto woli działa na +] ale w 2 to lipa;/
    Pisałem już na samym początku, że to nie motorówka tylko sporych rozmiarów prom - jest w kadrze w charakterze punktu odniesienia i akurat przy zasadności tego zabiegu będę się upierał
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Szkoda wlasnie tego nieba...
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Te biale plamy psuja odbior. Fakt, zabraklo nieba...
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów