Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Drewno

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Dzięki wszystkim za opinie, ale koncept jest taki, że środkowe zdjęcie musi zostać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek Paśnik Zobacz posta
    ..............środkowe.......musi zostać
    Jasne !! Ty jesteś "szefem" .
    Pozdrawiam !!!
    Jacek
    <Zorba>S.

Domyślnie

pojechałeś po bandzie...

Domyślnie

pojechałeś po bandzie...
    Mam nadzieję, że to żart
    Nie zwróciłem uwagi żeś ziomal zza miedzy
    Szczególne pozdrówka
    Pozdrawiam !!!
    Jacek
    <Zorba>S.

Domyślnie

Pozdrawiam Będzin
    Miałem taki koncept - drewno w wielu postaciach, formach. Uwidziało mi się, że musi być coś żywego, drzewo, coś jakby początek drewnianych opowieści. I właśnie to środkowe zdjęcie musi zostać, jest osią kompozycji.

O kurde zaczynam pisać jak jakiś ahtystaaaa ROTFL

Domyślnie

Miałem taki koncept - drewno w wielu postaciach, formach. Uwidziało mi się, że musi być coś żywego, drzewo, coś jakby początek drewnianych opowieści.
    Mnie się to podoba, przy założeniu że taki a nie inny obraz został przedstawiony celowo - wtedy z zasadzie niczego tu nie brakuje. Bardziej jako krótka scenka rodzajowa. 3 zdjęcia - 3 powolne śmierci. Natomiast jako początek drewnianych opowieści to nie jestem przekonany. Drewno jest piękne, zdrowe, nadaje uroku i dodaje ciepła naszym domom i nie tylko i jego droga jest długa. Tu widzę sam koniec tej drogi. Chore drzewo, chora kładka (czy coś tam) i chory dom - wszystkie wkrótce odejdą w zapomnienie. Więc jeśli to ma być początek drewnianych opowieści, to smutne te opowieści będą. Może w tej sytuacji brakuje początku i środka (prawdziwego życiorysu drewna), tylko tego w 3 zdjęciach ująć nie sposób. Zmierzam do tego, że jakby ktoś nigdy drewna nie widział i zobaczył to studium to by pomyślał że drewno to takie coś zupełnie do niczego - im szybciej zgnije tym lepiej.
    D80 + Nikkor AS-F 18-105 VR
    Twoje Bieszczady

Domyślnie

Pozdrawiam Będzin
    Miałem taki koncept - drewno w wielu postaciach, formach. Uwidziało mi się, że musi być coś żywego, drzewo, coś jakby początek drewnianych opowieści. I właśnie to środkowe zdjęcie musi zostać, jest osią kompozycji.

O kurde zaczynam pisać jak jakiś ahtystaaaa ROTFL
    Na początek - dobrze, że potrafisz rozróżnić drzewo od drewna. Jeśli ma to być coś w stylu opowieści to zacznij od sadzonki (albo np. żołędzia) potem niech będzie po kolei drzewo, tartak, dechy lub bardziej poszaleć i dodać zdjęcie półek w księgarni/antykwariacie, a zakończyć paczką (albo jeszcze lepiej skupem) makulatury. Na bonusową fotkę możesz dać rolkę papieru toaletowego

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fr@ntz Zobacz posta
    zacznij od sadzonki [...] Na bonusową fotkę możesz dać rolkę papieru toaletowego
    Fr@ntz, powinieneś zostać reżyserem! Albo w ostateczności pisać scenariusze, ale nie schodź poniżej!

Smile

Cytat Zamieszczone przez Fr@ntz Zobacz posta
    Na początek - dobrze, że potrafisz rozróżnić drzewo od drewna. Jeśli ma to być coś w stylu opowieści to zacznij od sadzonki (albo np. żołędzia) potem niech będzie po kolei drzewo, tartak, dechy lub bardziej poszaleć i dodać zdjęcie półek w księgarni/antykwariacie, a zakończyć paczką (albo jeszcze lepiej skupem) makulatury. Na bonusową fotkę możesz dać rolkę papieru toaletowego
    Ale co było pierwsze ,jajko -tzn. żołędź czy sadzonka

Uprawnienia umieszczania postów